annebirisi Ah kızlar bu doğum ücretleri ne böyle 😪🥴 Özellikle İstanbul’da daha pahalı,şuana kadar sezeryan için en düşük fiyat 16.5 normal için 9 dendi genellikle 20 bin üstü fiyatlar 😪Yılbaşı sonrası da fiyatlar yenilenecekmiş🥴Siz nasıl fiyatlar aldınız
Polenmom annebirisi 9 aşırı uygun geldi, ben fiyat aldığımda sezaryen için 18500 demişlerdi tabi benim doğumuma kadar ne olur bilemiyorum 🤷🏼♀️
asell13 annebirisi benim şuan sadece drn kendine istediği para 20 bin hastaneye ayrı veriliyor benim doğum mayısda garanti bi 60-70 gider
MihribanErdem annebirisi sizinkiler yine iyi fiyatlar bugün hrs hastanesinden paket olmayan bir doğum fiyatı sordum 30 binden başlıyor dediler paketler de 45/52 bin arası iki doktor için
Brcshnyvz annebirisi 1 ay önce sorduğumda normal doğuma 23.000 istiyoruz dediler. Mayısta doğum yapıcam Kısmet olursa, o zamana kadar 3 kere zam gelecekmiş daha 😬
Minigiim-vebenn52 Son sorduğumdan bu yana 25.000 olmuştur diye düşünüyorum çünkü muayeneye iki katı zam geldi 🤦🏼♀️
Loyabloom Normal 13 bin sezerryan 13.500 fiyat aldım yeni. Spinal yada epidural eklenirse 1000 tl ekstra cıkıyor
skuscu asell13 vericekmisinz okadar ya ben olsam veremem vallahi ama doktor nasl kendine okadar istiyor özel hastane ücreti harici nasl para alıyorki
ArelinAnnesi1 Brcshnyvz normali zaten doktor değil sen doguruyorsun. Görende ağrısız acısız alıyorlar sanar. Ne olduda bu kadar pahalandı bu doğumlar anlamıyorum ya
asell13 skuscu malesef çok kayıbım var 7. Hamileliğim yaşayan sadece 1 oğlum var düşüklerim var doğup vefat eden bebeklerim var . Şimdide riskliyim sürekli kanamam oluyor yatıyorum. Doktorum prof aynı zamanda çukurova üni de hoca ve balcalı hast. Dr oluyor işinin ehli iyi bi dr muayneleri klinikte oluyor doğumu belli hastanede o kendi ücretini alıyor hastane kendi ücretini ayrı muaynesi zaten 2bin doğuma 20 istemiş çok değil 🤷♀️ Başka bi dr daha takip ediyor ama bu drm gibi prof değil
skuscu asell13 anladım Rabbim sağlıkla yaşatsın diyeyim ozaman Allah acınıza acı katmasın canım simdiden sağlıklı zamanında doğumlar inşallah
Brcshnyvz ArelinAnnesi1 Sezaryen doğumda 25.000 idi. Normal doğumu destekliyoruz diyorlar 😂 sağolsunlar fiyat bindirerek destekliyorlar.
ArelinAnnesi1 Brcshnyvz yalan söylüyorlar valla 😂 sezeryan işlerine geliyor bi sorun mu var hoooooop sezeryan. İşin ehline denk gelmek zor valla doktor da olsa 😊
znkara annebirisi 2-3 ay önce sorduğumda 35 bindi sezaryen ocaktan sonra ne olur bilmem ama bizim planlı gebelikti o yüzden tamamlayıcı sigorta yaptırdım iyikide yaptırmışım ilk poliçeme 7500 ödemiştim şimdi yenilettim 12 bin toplam bana 19500 e mal oldu muayene ve tahlilleride hesaba katarsak doğum fiyatlarının yanında bedava gibi birşey
Edadan Bende sigorta vs hiçbirsey yok devlet takipliyim doğum nasıl olacak acaba ücret filan devlette sigortasızlara ne çıkıyor hiçbir bilgim yok
asell13 skuscu amin canım inşallah hayırlısıyla kucağıma alayımda başka bişe istemiyorum 🤲 para gelip geçiyor evlat olmadıktan sonra neye yarayacak
Smyye0303 annebirisi Konya Farabi 15 bin dedi bizim doğum ocakta fiyatlar değişecek tabi articak bilmiyoruz dediler