Esraalic Merhabalar. Bana bu folik asiti özel hastanedeki doktor yazdı kullanıp memnun olan var mı acaba?
Myrtle Esraalic bana da yeni yazdi doktorum, 14. Haftadayim. Bugun ilk defa kullanacagim . Yorumlari takipteyim :)
Zeybal34 Esraalic ben ilk gebeliğimde kullandım. Önümüzdeki ay tekrar onla devam edeceğim. Bence en iyisi.
tugcesakzci Esraalic ben kullanıyorum, eczane aç karnına iç demişti öyle yaptığımda çok midem bulanınca doktoruma danıştım gece yatmadan içiyorum şimdi güzel Bi multivitamin
Newmom03 Esraalic ben kullanıyorum 6. Haftada başladım şuan 25. haftadayım doğuma kadar kullanıcam inşallah yan etkisi hiç olmadı araştırdım içeriği güzel bi çok vitamin mevcut
Yagmurr8 Esraalic bana devletteki doktor daha iyi bir şey kullanmak istersen diye regenesis maxı yazmıştı hamileliğim boyunca kullandım çok memnunum herhangi bir yan etkisi olmadı bende, doğum yapalı 15 gün oldu elimde 1 kutu daha var onuda bitirip öyle bırakacam.
Tugbasuu Ben de memnunum özel doktorum yazdı kaliteli baya ve asla mide bulantısı yapmadı bende kahvaltıdan yarım saat sonra iç dedi
Feyzabeyoglu Esraalic ben ilk zamanlar kullandim gebelikte Fazlaca iştah açtı ben de o yüzden değiştirdim
Enas2365 Esraalic 12. Haftada başladım şuan 28. Haftadayım devam ediyorum. Doktor bırak diyene kadar devam edeceğim.
Tugce48 Esraalic ben gebelikten önce başladım içmeye 10. Haftamdayım devam ediyorum bir sıkıntı yaşamadım doktor tavsiyesiyle başladım
mavideniz6 Esraalic 12. Haftadan sonra doktorumun isteğiyle folik asiti bırakıp regenesis Max a geçtim.Bulantılarım ilk dört ay çok olduğundan rahatsız olduğum tek konu kokusuydu.Onun haricinde bir yan etki gibi bir durum yaşamadım şuan 31. Haftadayım doğuma kadar kullanacakmışım bebiş için.
_Daydreamer_89 Esraalic ben 1-2 ay onu kullandım yediklerimiz daha etkili bence gebelikte çocuk için fazla folik asit iyi değil çocuklar zehir oluyor düz duvara tırmanıyor nerden biliyosun diye sormayın 😅😂😂
ttazeannee Esraalic Bana devlet hastanesindeki doktorum verdi doğuma kadar kullan çok güzel faydalı bir vitamin dedi herhangi bir yan etki yaşamadım memnunum
Zeehraaaa Ben bu ilacı içerken midem bulanıyor afedersiniz öğürüyorum kokusundan nasıl içiyorsunuz taktik verir misiniz🙏
Tulipati Zeehraaaa kaçıncı hafta benim ilk zamanlarda öyle oluyordu tokken içiyordum eğer hafi bişi yesem mesela kahvaltı kusuyordum balık kokusu geliyordu bi müddet sonra Ama yemek sonrası daha rahat oluyordum bastırıyordu.
Tulipati Esraalic çok yararlı hem vitamin hem balık yağı kapsülü ikisi bir arada bebeğe çok kilo aldırıyor
Zeehraaaa Tulipati içtikten sonra bulantı vs olmuyor. 18+1 yutarken hap ağzımdan düşüyor kokusunu alir almaz yutamıyorum hicc