Semanurmurat 34 haftalık hamileyim dün ve bugun bebegim cok az hareket ediyor günde 2 3 kere ama rahmimde hissediyorum yerleştiğini normal mi acaba yerleştiği için mi bu kadar hareketsizlesti dün kasilmalarim oldu bugün yine ayni ne yapmam gerekiyor normal mi 😔😐
Hifaa Semanurmurat günde 2 3 hareket az doktorunuzla görüşün. Aynı sorundan bende gitmiştim bebeği besleyen damarda çentik, kordon dolanması gibi ciddi olmayan sorunlardan kaynaklanabildiğini söyledi dktorm. İhmal etmeyin derim gidemiyosanızda doktorunuzu atayıp bildirin
Harna Semanurmurat seni korkutmak istemem ama en iyisi doktora git canım nstye baglasinlar iyilik drumu ortaya çıkar
Caglamehmet Semanurmurat ayniyiz doktora gittim direk yatış verdi bu haftalarda bebek hareketi çok onemliymis şekerli birşey ye sola yat dedi hareket etmeyince yine gittim işte yatış verdi nst de birşey çıkmadı çok şükür ama her ihtimale ciğer gelişimi inesi vurdu erken doğum olur diye
Bejna Semanurmurat artık bebek hareketleri önemli bende 34+3 oldum bugün çikolata ye ve soluna yat bekle eğer hareket hissetmezsen git doktora. Bendede birgünğ bir gününü tutmuyo ama kafama takarsam az hareket ediyo gibi geliyo
Semanurmurat Bejna aynı şekilde bende de öyle olmaya başladı kafama takıyorum korkuyorum inşallah bi sorun yoktur tsk ederim cevap verdiğiniz icin❤
Akshulya Ben son haftalarda hareketinin az olmasını normal olarka biliyorum cunku artık kocaman oldu yeri yok eskiye oranla kıyaslayıp endişelenme saatlerine dikkat et sayısına dikkat et normaldir yani
Semanurmurat Akshulya bunu duyduğum için biraz kendimi rahatlatiyorum ama bir yandan da endişeliyim tsk ederim cevabiniz icin
Harna Hifaa Akshulya arkdaslar son haftalardayız yeri daraldı hareketleri yavaşlaması normal diye asla düşünmeyin ben de ilk gebeligimde öyle düşünüyordum harektlrinde azalma vrsa buraya bile yazmadan acile gidin ben ilk bebegimi 35 haftalıkken kaybettim
Hifaa Harna bende 22 haftada ilk bebeğimi kaybettim o yüzden bu hamileliğim biraz panik geçiyo. Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah kimse yaşamasın. Sebep ne gösterildi acaba sizin
Akshulya Harna ciddimisin ya başın sağolsun rabbim bidaha yaşatmasın inşallah cok cok gecmiş olsun ☹ Ben öyle duyuyorum formlardada okudugum kadarıyla öyle yazıyor tekmelerini daha guclu hissedersiniz ama hareket olarak eskiyle kıyaslamayın gibisinden seyler okumuştum
Harna Hifaa plesanta dekolmanı denildi canım Allahım kimseye yasatmasin inşallah kucağımiza sağ salim alırız
ErenBilge Son haftalarda günde 10 tekme saymalısın derdi doktorum. Dikkatli olmakta fayda var. Yeri daralması hareket etmiyor demek değil. Bu şekilde düşünmeyin. Doktorunuzu arayın derim.
Semanurmurat Caglamehmet hareket etmeye başladı ama hafif hareketler sizin hic mi hareket etmemisti acaba
Caglamehmet Semanurmurat sadece ara ara dönmeleri oluyordu ama az tabi doktor ise saymami istedi istediği sayı kadar maalesef yoktu bende gittim çok şükür sıkıntı yok ama her ihtimale ine de vurdu
Semanurmurat Hepinize cok tsk ederim cevaplarınız icin Allah herkesin bebeğini sag sağlim kucağına almayı nasıp etsin inşallah 🙏🙏