Hacernur Sevgili anneler bugün doktora gittim cinsiyete %100 erkek dedi yanılan dokto varmıdır yada resmi yüklesem anlayacak olan varmı 14hafta 3 günlüğüm Cumartesi günü oğlumun doğum günü var aynı anda cinsiyet partiside yapacağım
dunyaaa Hacernur hayır canım erkek dediyse erkektir çünkü kolay kolay erkekte yanılmıyorlar ama kız deseydi evet kızlarda genelde çok yanılma oluyor mesela benim ilk gittiğimde 12 haftalıktım doktor bakar bakmaz kız gibi dedi detaylı bakınca çıkıntısı var dedi ama tam net belli değil dedi önümüzdeki ay kesin netlesir dedi cuma günü gittim erkek olduğunu öğrendim
Aysemm44 Hacernur Bildiğin kız resmen burdayım dio acaba doktor gözlük falan mı takıyor ayarı düşmüş galiba ondan görmemiştir 😂😂😂
Edaa01 Hacernur 😁heralde kız cok istiyorsunuz rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin kac yaşında oglunuz var
Hacernur Edaa01 kızı çok hissetmiştim ilk hamileliğimle çok farklı kızın bütün herşeyini tutuyor bulantı ciltte leke felan şaşırdım yani kıza hazırlamıştım kendimi heralde
dunyaaa Melekler12 birtanem neye göre net kız dedin doktor yüzde yüz erkek demiş genelde erkekte yanılma olmuyor
Dmr2525 dunyaaa kaçıncı haftada erkek olduğunu öğrendiniz benim de 12 de doktor falıma göre kız dedi de:)