Merve-metin Elanur34 ben göremedim sanki canım sen canlı gözle baktığında görebiliyor musun çizgiyi görebiliyorsan eğer kan ver canım
1yenianne11 Elanur34 kuzum bende gördüm hayirlisi olsun inşallah sabah ilk idrarla erkek gebelik testini denemeni tavsiye ederim bide öyle bak bakalım veya gidebiliyorsab alabiliyorsan şimdi al ben akşam 8 de yapmıştım erken gebelik testini sonuç almıştım 🙏
Gulsah_09 Elanur34 evet çok çok silik cizgi var reglin gecmediyse bence onu bekle cunku surekli kan vermekle ugrasmak daha kötü
Patito__ Elanur34 usttekinde daha net gordum cnm ilk bes dkk icinde ciktiysa ihtimal var ama yarin sabah ilk idrarla tekrrlayiniz cok arada bir belirginlk var bazen boyle oluo hamile olmayanda oluyor olanda ikinci ucuncu test belirleyici en ii testte kan zaten
Elanur34 Merve-metin evet ince çizgi var gördüm flaş da tuttum yine gördüm kameraya çok fazla belli olmuyor
Prensesinibekleyenanne İnce silik çizgiyi gördüyseniz çok çok yenidir. Ama kanda kesin çıkar ay başı benimde öyle oldu hemen kan verdim çıkmıştı.
sinemdengiz Benim de ilk böyle çıkmıştı adetime 5 gün kala senin 2 gün gecikmiş silik çizgi belki çok yenidir ama bende görüyorum çok hafifçe bi kırmızılık. Rabbim iniallah yüzünüzü güldürsün. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah