Bende de var pkos. Geçen sene bu ayda öğrenmiştim tüm hormonlarım normal ama adet düzensizliği vardı. ama çok stresli herseye kendine dert edinen bir insanım. doktorum 3-4ay doğum kontrol hali kullanmamı ve birazda olsa kilo vermemi istedi bu süreçte zor zamanlar yaşadım stres yüzünden saç kıran dahi oldum kortizon tedavisi de eklenince 70 kilo olan ben 4 ayin sonunda 80 kilo olmuştum bu arada iki tedavide bitmişti. Ama stres yapmamayı öğrendim bu süreçte çünkü can çok tatlı her ay kafama iğne yemek sonra onun acısı hiç birden canımdan tatlı değil dedim takmamaya başladım. mart ayinda son kortizon ve kadin doğum kontrolüm vardı . Randevu bulmakta zorlandım. Bi hafta geç bulabildim ama benimde karnım falan felaket ağrıyor adet olacakmış gibi ama adeti de ağrısız yaşarım. Göğüslerim falan çok agriyordu. Doktora gittiğimde ilk usg ile baktı sadece rahim kalınlaşması var dedi. Kese falan yok dedi kan istedi. Benim umudum yerle bir oldu ama bebek yoksa tedavi olmak içinde gitmiştim. Kanı verdim yemek yemeye gittik falan bir baktım beta hcg 15 yok artık dedim 😊 şuan son 13 gün var. Pkos olmadan önce ovuluasyon testleri de denedim ama pkoslularda çok ise yaramıyor. Hormonel olarak işin özeti stresten uzak durmak herseyini ilacı kafaya takmamak. Dışarıya kulakları kapatmak.