Edaa01 Merhaba canlar bi yakınımdan duymuştum idrar rengi ile cinsiyet dogrumu bebeginin cinsiyetini bilen anneler yazabilir mi kız bebekse idrar koyu erkek bebekse idrar rengi acık dogrumu bilen anneler yazabilir mi? Teşekkür ederim ☺️
Pamuk Edaa01 Erkek idrar bazen koyu.O yakınınız kiz bebekte su içmemiş erkekte çok su içmiş 🤦♀️ İdrar rengini belirleyen böbrek,enfeksiyon, su miktarıdır.
Eldgrn Edaa01 o zaman az su içip koyu işiyelim kız olsun yada çok su içelim idrar rengi açık olsun erkek olur tövbe ya daha neler duyucaz artık insanların cinsiyetin babadan geldiğini ve bu gibi koca karı seylerinin yalan olduğunu kabul etmeli
Meryem410 Edaa01 hicbir alakasi yok idrarın rengiyle erkek bebek benim koyu da oluyo açıkda koyu ve kokuluysa enfeksiyon vardir benim oyle cunku
NovaVina_ Ya gercekten bazen bu gibi hurafelere nasıl inanabiliyorsunuz aklım almıyor 🙄 hayır tabiki, cinsiyet ile idrar renginin alakası yok.
bebisliozlem İdrarım açık renk ve kızım oluyor 😹💗🐣 kız bebek solda diyorlardı o da tutmadı bende benim bebeğim sağda Kısacası inanmayın öyle şeylere benim sadece çin takvimi ile cinsiyet doğru çıktı o da tesadüftür başka bir şey değil malesef.
Edaa01 Pamuk doğru cnm cinsiyeti öğrenene kadar bunları duyacağız😁 yüzük testi cin takvimi vs 😁 hepsinde kız diyor bakalım hayırlısı
Pamuk Edaa01 Bende Çin min tutmadı erkek.Tabi insan merak ediyor ama saçma hurafelerle beynini bulandirma.
Edaa01 Pamuk evet tabiki sacma ama dedigiz gibi insan merak ediyo internete sacmada olsa insan test edip denemek istiyor sonucta birşey kaybetmiyoruz azda olsa meragımıza yenik düşüyoruz 😊 zaten birkac ay ondan sonra öğreniyoruz cinsiyeti
Edaa01 Eldgrn sen yanlış okumuşsun galiba ben demiyorum az su icin kızınız olsun yada cok su icin erkek olsun güzel okuyun, hamile ve cinsiyeti bilen annelere sordum
Eldgrn Edaa01 ben guzel okudum bence siz benim yazdığımı iyi okuyun. yani alakası yok mu o tamamen cok su icip icmenden mi? Bu cevabı veren sizsiniz yani doğru bir cevap vermişim😊
Edaa01 Eldgrn sizin yazdıgınız cok farklı sanki cinsiyeti su icmek veya icmemek ile belirliye bilirmişik gibi yazmışsınız bizde biliyoruz cinsiyeti baba belirler diye
Eldgrn Edaa01 ben bunu tek size değil okuyan herkes anlasın diye öyle dedim. Ayriyetten bu idrar mevzusunun suya bağlı olduğunu herkes bilir bunu cinsiyete bağlamanın yanlış olduğunu anlatmak istedim.
cokbilmismom Edaa01 hayatımda daha saçmasını duymamıştım 😂😂😂 gun içinde bile idrar rengi değişiyor ne kadar çok su içersek o kadar açık renk cinsiyetle ne gibi bir alakası olabilir