ayseetncc Kızlar 34 haftalık gebeyim bir aydır baş dönmem daha doğrusu dengesizlik sersemlik aniden sallantı hissediyorum üç kere doktora gittim en sonki vertigo dedi ilaç yazamayız dediler hamile olduğum için doğal yolla geçmez mi bu dönme psikolojim çok bozuldu 🥺🥺🥺🥺 @
Elifinannesi5454 ayseetncc ben 8 yıldr onnla mucadele veryrm pek işe yarayn bıse olmuyor yatıp dinleneceksınız hamur işi cikolata kola tarzı seyler tetıklıo yanı bnde ole oluo takıp ettgm kadryla ani hareketlerdn kacının
kvsr22 ayseetncc Aynı şeyleri ben de iki aydık yaşıyorum ,çok yıprattı beni.Başınızın hareketiyle hafif bi baş dönmesi hissi var değil mi ?Ben de ilaç kullanamam diye gitmiyorum öyle bekliyorum ama çok moralim bozuluyor ,doğuma böyle girmek istemiyorum.Kbb doktorunu da mi gittiniz
ayseetncc Elifinannesi5454 Manevra hareketleri mi ne varmış işe yaramıyor mu onlar çoğu kişi yaradı demiş ama bilmiyorum 😫
ayseetncc kvsr22 Evet kbb doktoruna gittim iki kere İkiside hamilesin ilaç yazamayız dediler doğumdan sonra gel dediler
Elifinannesi5454 ayseetncc onu blmyrm cnm bn doktora gttgmde ılac yazıodu bır sure kesıodu snra tekrrlıodu uykusz kalmamaya bak ods tetıklıo bnm donem donem alıo bnde hamıleym gecen gun aldı aksama kadr kafamı kaldıramadm snra gctı ara ara vuruo ama suan cok sddtlı degl
ayseetncc Elifinannesi5454 Bir aydır sallantı şeklinde var kafam sürekli dengesiz gibi günlük yaşamımı etkiliyor geçmiyor da 😢umarım geçer kendiliğinden
kvsr22 ayseetncc aynen ben de öyleyim ,ilk yaşadığımda ne olduğunu anlayamamıştım ,internetten belirtilerinden anladım.Çok sinir bozucu bişey ,ben bu yüzden tek başıma dışarı çıkamaz oldum.Bu ara seslerden de rahatsız olmaya başladım
Sevgi1312 Ben de yıllardır vertigo hastasıyım gebelik ve emzirme dönemlerinde 2 dakikalık bir egzersizi var atak olunca onu yapıyorum internetten bulabilirsin faydasını gördüm zaten tamamen gecen birsey değil vertigo atak oldukca yaparsın işe yarar inşallah
ayseetncc Sevgi1312 canım bana hangi hareket olduğunun linkini atar mısın bulamadım bi çok hareket var 🤦♀️
ayseetncc kvsr22 evet evet bende öyle kendi başıma korkuyorum bi yere gitmeye düşecem bayılacam diye çok kötü bir şey