bebegimhayalim Mervekar1 perinatolog yaptiricam özel hastanede son 1 hafta 1 gun kaldı 23 haftamizi bekliyoruz
Hasret5506 Ben Ankara’da cok güzel bir radyolog buldum baya. Güzel yorumları vs var ona gidicem aralığın ilkk haftası doçent Dr. Sinan tan sanırım adı
TugbaOmerCucuk Hasret5506 ben 3 hafta önce yaptırdım sinan beye 2 saat sürdü yüzünü iyice görmek için bekledik çok memnun kaldım. Sabırlı sakın detaylıca anlatıyor 1800 TL fiyatı
Yarenventolin Hasret5506 TugbaOmerCucuk çok teşekkür ederim devlete gidiyorum 19+2 deyim ama detaylıyı özelde yaptırmayı düşünüyorum bende
Hasret5506 TugbaOmerCucuk aynen katılıyorum size çok araştırdım Sinan beye denk geldim ben bu konuda özeli tercih ettim aralığın ilk haftasi gidicem 👼🏻
Hasret5506 Yarenventolin bende ara ara devlet özel karışik ama detaylı benim icin cidden önemli oyuzden Sinan beyi tercih edicem çok iyi bir doktor alanında
akdogann Mervekar1 Evet 25 dk sürdü bana açık açık pek fazla anlatmadı bilmediğim terimler kullandı ama yüzünü görmek için çok çabaladı tepeden tırnağa bütün organlarına baktı