Damlaalyz İlk doğumumu özelde lazer dikiş olarak yaptırdım herşey çok güzeldi şimdi devlette olma fikri var aklımda kararsızım boşuna para verip sıkışmak da istemiyorum ama normal.dikis yapıyorlarmış sanırım dikiş aldırma vs zorluğu nasıl?
Bebekkkk Damlaalyz çok yakın arkadaşım oldu dikişi mahvetti onu batıyor felan dedi ilk o onunda özeldi pişman oldu sonradan zorlanmıştı tabi herkeste aynı olmaz
Sedefkitir12- Damlaalyz bende sezeryan oldum yapıştırma benimki de özel de şimdi aynı hastaneye aynı doktoruma gidiyorum 2. Gebeliğim
Damlaalyz Bebekkkk yaa öyle mi bende kararsızım bir çok konuda birisi de bu. Birde küçük çocuğum var onun hastaneye gelemeyecek olması da üzüyor beni çok kararsizim
yenidenanne34 Damlaalyz neden gelemesin canim ziyaretci saatleri oluyor o saatler icinde gelebilir oda
Bebekkkk Damlaalyz valla imkanın varsa ilgili davransın istiyorsan eşim kalsın vs özel he yok bi ilgim eşim istediği gelmesede olur diyorsan devlet
Damlaalyz yenidenanne34 küçük cocuklari almiyorlardi en son tabi 10 yıl önce 13 yaş sınırı vardı şuan nasıl bilemiyorum