Gizemmnur- Ben bugün tesadüfen gittim ordaki ebe daha önce niye gelmedin dedi 17 hafta olmuş önce gelmn lazımdı diye söyledi gidenler var mı ilk baştan beri
gamzecgr Gizemmnur- ilk gebelik başında bildirmeniz gerekiyor 5-6 haftalık civarı hemogram falan bakılıyor ondan sonrasini onlar planlayip arıyorlar gitmeniz gereken zamanlarda
aslhnkrts9 Gizemmnur- ben ilk beta baktırmak için gitmiştim o zamanda kayıt yaptırmıştım rutin tahliller yapılması gerekenler hep sağlık ocağında yapılıyor şuan benim
Htp1997 Gizemmnur- Beni başından beri her ay düzenli çağırıyorlar tahlillerimi yapıyorlar, iki defa tetanoz için çağrıldım son ayındayım yine gel dedi hem tahlil için hemde emzirme eğitimi vereceklermis. Benimle ilgilenen ebede çok iyi sağ olsun
Momandmery Gizemmnur- Canım bende beta hcg testimi verdiğimden beri düzenli gittim faydası var sürekli onlar da takip ediyor gitmeni tavsiye ederim
Gizemmnur- gamzecgr evet oyle söyledi neden gelmedin dedi biakc tarih verdi o zamanlarda gel dedi bide vitamin felan verdi
cokbilmismom Gebeliğiniz kesinlestiginde kaydınızı yaptırmanız gerekiyordu bundan mı bahsediyorsunuz. Ben ilk ayimda kayda gittim sonra tetanoz aşısına çağırıcaz dediler daha 13. Haftadayım gitmedim
Gizemmnur- cokbilmismom benim doktorum tetanoz aşısını onermiyo ama tekrardan sorucam ona göre hareket edicem artık
gamzecgr Gizemmnur- çokta sıkıntı değil zaten tetenoz zamanını geçirmemişsiniz neyse ki tam denk gelmiş 19 da aşı için çağırırlar
Sinemarya58 Gizemmnur- 28 haftalığım hiç gitmedim çağırmadılar tetanoz aşısı için ben aradım düşünün benim aşım ne zaman diye 😂