Tugbacds Kızlar sizde de kasık ağrısı oluyor mu bildiğiniz adet sancım var bu gün 25+6 dayım yarın tam 26 olacak bana bir destek olur musunuz normal mi acaba ??
Nur5516 Tugbacds üşütme sonucunda oluyor kaşık ağrısı özellikle ayakları sıcak tutun dinlenirken ayakları yukarı kaldırın
Tubatgn Tugbacds Aynı şeyi yaşadım kum döküyordum. Ya üşüttünüz ya da enfeksiyon vardır. Bi gözükün acile isterseniz.
Kuzeyozum Tugbacds iki kere tek seferlik toz ilaç verdi geçmedi şimdi antibiyotik verdi bitti yine geçmedi maalesef ben en başından beri uğraşıyorum:(
Tugbacds Nur5516 mümkün olmuyo canım iş yerinde evde sıkıntı yok zaten daha rahat pozisyonum iş yerinde sandalye başında oluyo heralde
Tugbacds Tubatgn bana da kum döküyosun demişti doktorum idrar tahlilinde kan çıktı bol su iç dedi o kadar
Wera Tugbacds 23haftalıgız bendede oldu acilde ntsye bağlandım hafif sancım çıktı iki serum taktılar kasılmalarım geçti iki gündür çok rahatım
Tugbacds Wera aaa adet ağrısı gibi mi oluyo sancı ben gitmedim de kendiliğinden geçti çok şükür ama çok üşüdüm bu gün ondan oldu galiba
Tugbacds Wera yok bildiğiniz rahatsız edici kasıklarda bi adet sancısı gibi olur ya tam kramp gibi değil böyle öyle bi ağrıydı korktum bi anda
Tugbacds Elifdddd evet canım kullanıyorum kabızlık var biraz üşütmeyle birleşince o mu yaptı acaba diye düşündüm ben de