Damlacaa Neler yaptınız kızlar aklima bisey gelmiyo oglanda ne versem yemiyo zaten iyice stres oluyorum :(
Deletedmom_110 Damlacaa kidste yazdım buraya da yazayım bari 😅😅tarhana çorbası etli nohut pirinç pilavı salata cacık turşu kocam tatlıda istiyor ama bugün yapasım yok belki yarın kadayıflı muhallebi yapacağım 😍
Damlacaa Sevvalll42 valla ayni moddayim her gun ayni yemekleri yapar oldum gelmiyo aklima valla bebede yemiyo sirf su yemek yapma stresi beni deli ediyo 🫠
Deletedmom_110 NewMomm1 ayy yok benlik değil yemeksiz duramam ben 😅bebeğim yeni doğduğunda yapmadığım zamanlar olmuştu birkaç kez sadece 😅
Pelinn22 Damlacaa eşimin midesi yüzünden çoğu yemeği yapamıyoruz evde. O yüzden fırında somon ve patatesli brokoli salatası yicez. Salçalı soğanlı yemeklere hasret kaldık
Egemoms1303 Damlacaa Etli yemek isteyen kocama bol havuçlu, pirinçli, limon eşliğinde pırasa yemeği şoku yaşatcam gelmesini bekliyorum 😂😂
Babyy001 Damlacaa Arabaşı çorbası yapacaktım tavuk bulamadım gün yapmaya karar verdim kocamla 😂 Biber dolması Makarna salatası Mozaik pasta Puaça Mercimek köftesi (kararsızım yapmakta 🥲)
Egemoms1303 Babyy001 kıızz yeter onu da başka bi gün yap 🤭 kocan yemekteyiz de gibi puan vermiyordur heralde 🙈 senin menüyü okurken yoruldum ben 😂