Eylulll_ KASIM sonu Aralık 20 si doğumu olanlar , Normalmi Sezaryan mi ,, TOPLAŞALİM Bu haftalarda Neler yaşıyorsunuz? Ben çok heyecanlıyım,,hastane çantası hazirlicam bugün 35+4 benim
Momandmery Eylulll_ Çarşamba tam 37 hafta oluyor benimde Geceleri uyuyamama ve sık idrara çıkma ayrıca kalça batmam var ama bunları düşünmeye gerek yok kendi kendimize de evham yapmayalım sonrasını düşünelim herşey güzel olsun 🎈
Pelinn22 36+2 haftalığım. Bizimki kanala girdiği için çatal ağrısı ve baskı hissediyorum. Ara sıra kasılmalar yaşıyorum. Doktor 1 hafta daha tutmaya çalış dedi kilo alması için. Ev işi yapamıyorum. Uyuyamıyorum 🥲
Birbahargunu Pelinn22 günümüz aynı çatal ağrısı nasıl oluyor tarif eder misiniz ben geceleri alt kemiklerde kıtırdama ve dönerken çok ağrı yaşıyorum son üç gündür çok oluyor
Asya011 35 olduk bugün. Uykusuzluk yorgunluk devam ediyoruz. Çok heyecanlıyım , hastam hazır iki hafta oldu dolabıma koydum nolur nolmaz diye. Gün sayıyoruz artık. Normal doğum düşünüyorum aksilik olmazsa o yüzden günü belli değil . Tahmini doğum tarihi 25 Aralık 😊
Pelinn22 Birbahargunu bacak arasında sürekli bir baskı ve acı oluyor. Bacaklarınızı birleştiremiyorsunuz ya da yürürken bacaklarınızı daha fazla açarak yürümek zorunda kalıyorsunuz. Bazen yere basarken de sızlıyorlar. Ara sıra da vajinaya bıçak saplanır gibi oluyor