Bibebek Kızlar 27 haftalığım ve bende şeker çıktı maalesef 😔 Dahiliye ve diyetisyene yönlendirdi doktor sizce hangi bölüm daha iyi kontrol sağlıyor
Egemoms1303 Bibebek Geçmiş olsun Allah hayırlı şifa versin inşallah kolaylıklar diliyorum 🤲🏻 Şeker Yüklemesi mi yaptırdınız ? Ailenizde şeker geçmişi var mıydı?
Bibebek Bibebek Amin Allah razı olsun 🤲 Şeker yüklemesi yaptırdım evet ailemde hem annemde hem babamda var
Zeliha0707 Bibebek canım ilk teşhisi nasıl koyuldu benimde bu sabah başıma geldi de onun için soruyorum
Mervekar1 Bibebek benimde babamda şeker var yaptırmakta kararsız kaldım. Şeker çıktığın da insülin mi verdi yoksa dikkat et mi dedi
Bibebek Mervekar1 insülini hemen vermiyorlar çok yüksek çıkarsa belki başlangıçta kolay kolay kimseye insülin vermezler düzgün bi diyetle bile atlatabilirler şeker hastalığı
Bibebek Zeliha0707 İlk e nabızdan bakınca yüksek gözüküyordu sonra eşimle başka bi tarihe baktık yanlış mı bakıyoruz acaba dedik sonra ben hemen en yakın hastaneye randevu aldım oradaki kadın doğumcuda normal üstü olduğunu söyledi ve beni dahiliyeye yönlendirdi