busrasavaspolat Arkadaşlar merhaba 23 haftalık hamileyim doktorum benden ayrıntılı ultrason istedi ve reçete yazdı bunun için radyoloji bölümünden sıra mı almam gerekiyor ve ne kadar süre sonraya veriyorlar acaba
Azra41 busrasavaspolat kız niye bu zamana geç kaldın 🥹 devletten alicaksan 13. Haftadan sonra randevu alıyorlar genelde yer bulunamadigi için.
Snm06 busrasavaspolat radyoloji bölümünden değil perinatoloji bölümünden randevu alman gerekiyor canım perinatolog kadın doğum doktorlari bakıyor ayrıntılı ultrasona
Yaprakdokumuseverr busrasavaspolat Geç kalmışsınız ya inşallah bulursunuz ama zor ben 1 ay sonraya sıra alabilmiştim
busrasavaspolat Doktorum bu haftada istedi özel kliniğe gittiğim için ama ben devletten alıcam verirler demi Azra41
Pinark92 busrasavaspolat bulamama ihtimalin çok yüksek anca özelde bulursun hangi ildesin tabi o da önemli sakin bir yerse belki bulursun
Azra41 busrasavaspolat yok zaten 19-24 hafta arası detaylı ama doktorlar genelde çok önceden söylüyor bulmama gibi durumu olduğu için arkadaşın dediği gibi eğer sakın biyerdeysen bulursun. Araştırma hastanelerinde oluyor genelde arayıp bilgi alabilirsiniz 🌸
busrasavaspolat Pinark92 Kilis’te yaşıyorum Gaziantep’e gidiyorum doktora eşimin işinden dolayı devletten almak istiyorum
Hasret5506 Snm06 radyolog ve perinetoloji bakıyor cnm bende özelden aldım radyologdan Ankara’da mediapark tıp merkezinde çok iyi bir doktor özellikle sordum Instagram profiline girdim çok iyi bir doçent
Ymr06 busrasavaspolat devlette Ankara’da imkanı yok bulunmuyor ama belki orda bulursun hemen alman lazım vaktinde geçiyor
busrasavaspolat Yaprakdokumuseverr evet evet sırayı geç veriyorlar 1. Gebeliğimde 2 3 hafta sonraya vermişlerdi
Eminebeydaa Doğum Hastanesi’nde bulabilirsin normal randevu alıp git doktor yönlendiriyor radyolojiye aynı gün içinde çekiyorlar çıkmadan eline raporu veriyorlar Konya’da öyle
Bebekkkk busrasavaspolat bu hafta için vermiştir doğru ama devlette en az 3 hafta önce alınır randevu o da zamanın geçmiş olur tavsiyem güzel bir perinatolojiye gitmen
busrasavaspolat Hasret5506 eşimin işinden dolayı ben devlete gitmek istiyorum yoksa doktorum da özele gitmemi söyledi sonradan sordum devlete gidebilirsin dedi
Nur5516 busrasavaspolat devlette asla bulunmuyor randevu bana üç ay sonrasına gün veriyordu ozamanda zamanı geçtiği için mecburen özel kliniğe gittim çok memnun kalmıştım