marsuk34 beyzanurytt ben şu şekilde temizlemiştim ve çok kolay oldu. Ütü masasının üzerinde büyük bir kağıt üzerine bol tuz döküyorsun ütüyü BUHARSIZ olacak şekilde iyice ısıtıp o tuzun üzerinde gezdiriyorsun. Ütüyü buharsız kullanmak önemli ve ütü masasının altına bir bez açabilirsin tuzlar dökülüyor çünkü
emir_01 beyzanurytt ben youtubeden buldum ise yaradi ama dis macununu surdum ve sari bulasik sungeriyle iyce ovdum ama az biraz uzerinde bekleyecek isterseniz bakin youtubeye
Masal-10 beyzanurytt Diş macunu sürüp hafif çalıştır ütüyü ısınsın sonra çek fişten mutfak telleriyle ova ova sil birşey kalmaz :) ben o şekilde kurtuldum
NurCan58 Permatik ve ıslak havlu işini görür, önce ütüyü tak ısınsın ardından ıslak havluyla ıslatıp permatikle yavas yavas kazı ya da elini yakmamaya dikkat edip bulaşık teliyle yap.
marsuk34 beyzanurytt evet ben bu şekilde yaptım oldu yanığın boyutuna göre daha uzun yapman gerekebilir ama çıkarıyor hepsini.
marsuk34 beyzanurytt nasıl bozulabilir ki içine dökmüyorsunuz sonuçta. Bende çok rahat temizlenmişti. Dediğim gibi buharı kapalı olması gerekiyor. Peeling etkisi gibi çok güzel temizlemişti internette videoları da var.
beyzanurytt marsuk34 aynen dediğiniz gibi yaptım kağıdın üzerine tuz döktüm buhar ayarını kapattım bi süre üzerinde gezdirdim sonra calısmamaya basladı
marsuk34 beyzanurytt sizin için üzüldüm ancak dediğim gibi ben sorun yaşamamıştım. Belki ütü modeli ile tabanı ile ilgilidir. Umarım kolaylıkla düzelir🙏