momsbaby22 Kızlar medical park anlaşmalı bir sigorta yapmayı düşünüyorum ikisinden birine gidebilirim bu ikisi evime yakın giden var mı bayan doktor önerisi olan ben biraz çekingenim güler yüzlü olması çok önemli benim için
busra5534 @momsbaby22 5 haftalıkken yaptırdım 30.000 TL ye doğum muayeneler tahliller vs hepsi içinde
elifsen busra5534 10 muayene 8500 18 bin doğum desek hemen hemen aslında 2000 3000 karınız var. Ben 20 22 Aralık’ta tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım Anadoludan 7500 TL’ye. On muayene,muayene içindeki tüm tahliller Ve doğum dahil
busra5534 @elifsen bu şekilde pakey daha avantajlı oldugunu düşündük yaptırdığımız için de pişman değiliz
elifsen momsbaby22 evet. Sadece anadolu sigortada 1 regli dönemi bekleme süresi var. Diğerleri 1 sene vs bekleme süresi var
busra5534 @momsbaby22 internetten demir hayat diye sigorta şirketi hangi hastaneye gidiyorsanız anlaşması varmı diye kontrol ediyorlar ona göre yapıyorlar
momsbaby22 busra5534 yok şeyi sordum hani online kendiniz mi yaptınız bir şirket mi yaptı nasıl anlaştınız sigorta şirketiyle
busra5534 @momsbaby22 sigorta şirketi ile iletişime geçtim onlar yardımcı oldular onlar kendi sayfaları üzerinden gerçekleştirdiler 13 haftalık gebeyim bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar ikili teste bile para ödemedim