Beyzanur1122 Merhabalar kızlar yarın doğuma giriyorum çokça dua edermisiniz bebegimin hareketleri biraz azaldı ciğer geliştirici vurunmustum her ihtimale karşı benim gibi bu günlerde doğum yapan var mı acaba kuvezde durdu mu çok yada nasıl geçti bu süreç
gncglozclk Beyzanur1122 sağlıkla alın kucagınıza ins canım 🤲 nasıl azaldı da doktor alalım dedi anlatır mısınız
Cananbzkrt Solunumunda ve gelişiminde bir sıkıntı olmazsa almazlar . Benim oğlumda öyle doğdu çok şükür alınmamışti
Simge16 Eltim 35+5 te ilk oğlunu doğurdu tek ciğer geliştirici vurunabilmişti bebek 9 gün küvözde kaldı aynı haftada ikizlerini doğurdu 2 ciğer geliştirici vuruldu küvöze girmediler. Sağlıkla kavuşun
Beyzanur1122 gncglozclk nst de hareketleri az çıkıyordu daha sonra detaylı ultrasona girdim tekrardan biraz suyu azalmıştı haftasna göre 1 haftadir sürekli nstye giriyorum ve bebek hareketleri cok az cikiyo bende çok hissedemiyorum zaten doktorda riske atmamak için yarın alıcak
gncglozclk Beyzanur1122 yaaa hayırlısı olsun kuzum bende 31+3 deyim bende senin gibiyim ama basından beri oyle cosmuyor bı 30 da costu sonra yok hele bugun cok sakindi yarın gıdıcem bakalım dıyım doktora ne dıycek o yuzden sordum canım hep endıse ettiriyor benı
Feyzabeyoglu Beyzanur1122 ciğer geliştirici iğneden sonra hareketleri azalir zaten de öncesinde de varsa bilemedim. İnsallah küveze gerek kalmadan kucağınıza alirsiniz🙏🏻
Beyzanur1122 gncglozclk benim de normal de bebeğim sakindi aslında ama son aylarda özellikle hareketleri çok önemliymiş bide nstmde durgun çıktı ve gün içinde 4 kere ya hafif hissediyorum cok az kendini belli ediyor hakkımızda hayırlısı tabiki senin için de bugün giricem Allah’ın izniyle dua ederseniz çok sevinirim 🥹🙏🏻
gncglozclk Beyzanur1122 ederim canım benim Rabbim saglıkla almayı nasip etsin 🤲💕 haber et merak ederim 💕
Beyzanur1122 gncglozclk evet yaptım canım eve çıktık bugün çok şükür kuvezde kalmadı herşey yolunda gitti