mombarbie_ Mmnj sarı olabilir kötü kokulu ve yeşil olmadığı sürece sıkıntı yok bir sonraki doktor kontrolunuzde belirtin doktorunuza yinede 🌸
nurcan355 Mmnj bendede vardi doktorum fitil verdi trivag diye 1 sefer kullandim geçti birdahada olmadi 2 aydir
Kelebekmisaliihayat Mmnj bende de vardı, sarı kötü kokulu bi akıntı ve kaşıntı. Bol su içiyorum. Ama tam olarak geçmedi henüz neredeyse 5 gün olacak.
Mmnj mombarbie_ yeşil ve sarı renkte 1 defa geldi sadece dün bugünde sarı geldi perşembe kontrol üm var sorcam mutlaka
Zeehraaaa olabilir cnm kokusuzsa sorun yok bol su iç ki vücut yenilensin bebeğe de iyi olur bol su içmek
Bsra-96 Bende de beyaz vardı bir haftadır sarı ama üşüttüğüm için olduğunu düşünüyorum herhangi bir koku bişey yok çarşamba randevum var sorucam doktora ama korkulacak bişe olduğunu sanmıyorum :)
3438FG nurcan355 Banada doktorum zalaın vermişti hem kremini hem fitilini birde travazol. İki haftadır birşey yok bakalım. Eğer tekrar ederse sizin bu ilacıda bi söylerim. Çünkü maşallah doktorumun yazmadığı fitil kalmadı 😂