Kvsrkz Hepinize çok teşekkür ederim kızlar çok zor zamanlardan geçtim hala elim ayağım titriyor emin olmak istemiştim beni aydınlattınız rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın âmin 🤲🌸
Yazmelegi_ Kvsrkz bildirimlere baktığımız yerde resim yukle var ordan yükleyip kopyala yapıp buraya yapıştırın
mombarbie_ Kvsrkz Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
Sevvalll42 Kvsrkz hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah rabbim kolaylık versin banada ve isteyen hakedecek olan insanlarda nasip etsin inşallah
Kvsrkz Sevvalll42 amin inşallah canım inan en içten dileklerimle söylüyorum allah kimseyi evlatla imtihan etmesin çok zor
Kvsrkz Kısaca soyke söyleyeyim 194.3 çıkmış sonuç ama parantez içinde eski brim yazıyor ne anlama geliyor anlamadım kızlar