melikekabaca209 Busra98712 daha adetime var ama silik cikti 1 hafta önce tekrar 1 hafta geçti yaptım yine silik cikti çizgi sizce kan vereyimmi adetimin geçmesini bekleyimmi?
Rabiul @melikekabaca209 içinde kalmasını istemezsen kan ver rahatla yada gününü bekle canım çok varmı gününe ?
ENOK_0107 4+6′dan selam 🙋🏻♀️ İkinci hamileliğim ve mide bulantısı baş dönmesi ile geçiyor bu aralar günlerimiz. Henüz kontrole gitmedim. 7-8 hafta gibi gideceğim ☺
Pinaargunes SimgeAkyildiz1805 yaa maşallah bende 5 haftalik hamileyim ve ilk doktor randevuma gidicem inşallah kese gozukur guzel haberlerle donerim😢🙏💜
SimgeAkyildiz1805 Pinaargunes inşallah canım benim görürüz bebişlerimizi benim 8 günüm kaldı randevuya❤️ sende haber ver mutlaka
ENOK_0107 dhbetul Beta takibi yapmadım maalesef çalıştığım için. 1 kere kan verdim oda gebeliği kanda da teyitlemek için. Yarın bir fırsat yakalarsam sağlık ocağında kan vereceğim 😊
Mucizemses Kızlar bende 4+6 yım sağ kasığımda hafif batmalar oluyor onun dışında hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum bulantım falan hiç yok hepiniz de başlamış bulantılar
Selinmoon Mucizemses benim 6 haftadan sonra başladı herkesin aynı olacak diye bir şey yok canım . Kafana takma
Mucizemses Selinmoon daha önce 2 tane kürtaj geçirdim canım 10 haftalık olunca birden bulantılarım kesilmişti 2 sindede sonra öldüklerini öğrendim o yüzden bulantım olmayınca korkuyorum
Pinaargunes SimgeAkyildiz1805 şimdii girdim ciktim 5 haftalik.4 gunluk kese gozuktu fakat bebek dahs gozukmedi 10 gun sonraya randevu alicam ozaman gel olusmusmu vs bakicak🙏😍 folik asit verdi.
SimgeAkyildiz1805 Pinaargunes bende aynı şekilde 8 günüm kaldı hayırlı haberler alalım inşallah yaz buraya mutlaka 10 gün sonra ❤️🥰
BusAl24 SimgeAkyildiz1805 Merhaba simge hanım. Bende sizin gibi 5 haftada gittim kese vardı yolk kesesi yoktu vajinal baksak görünebilirdi dedi doktor. Siz görebildinizmi sonrasında.
bedaat Bende iki gündür baş dönmesi var, tansiyonum düşük çıktı normale göre, ne yapmak lazım bilgisi olan var mı?
prensesannesi_2227 Busra98712 sabah bulantım oluyor okdr bıde sık ıdrar uykusuzluk mafoldum onun dısında sukur bısey yok keseyı gorduk 5+0 da şimdi 5+3 üm 2 hafta sonra gel dedi bevege bakalım kalp atısına bakalım dedi beklıyorum beta bakmadı tekrar kalp atısı duyarsak beta bakcam dedı. 3 yasında bide kızım var yoldasım onunla vakıt gecırmekten cokta bısy anlamıyorm gebelıkten 😁
SimgeAkyildiz1805 Allah’ıma bin şükürler olsun gördüm bebeğimi darısı isteyen herkese inşallah 6+3 haftaligiz ❤️
BusAl24 SimgeAkyildiz1805 Aminn🙏 çok sevindim. Bende 6+1 de gideceğim cuma günü. İnşallah bebeği ve kalp atışını görürüm bende.