Zynp12 Kuzey_Oyku_61 bende geçen hafta perşembe evde öğrendim cuma kan verdim kadın doğuma gidip 4727 çıktı bthcg bugünde kontrole gidecem Dr gel demişti bakalım rabbim sağlıkla kucaginiza aldirsin
orcngzm Daha dün evde testle öğrendim bugün kan verdim bakalım bu hafta içi giderim doktora adete göre 4+2 görünüyor ☺️
Deryaisik Adetime göre 6+5 iz, haftaya pazartesi kalp atışı duymak icin gidecegiz insallah…rahimde sıvı var diye basladik biz, progestan kullaniyorm. Ilk bebegimde siskinlik falan hatirlamiyorm, 2.de baştan beri 4-5aylik hamile gibi siskinlik…
Zynp12 Deryaisik ay bendede karın şişliği var bugün kontrolde bakalım Dr ne dicek rabbim sağlıkla kucaginiza aldirsin
Kuzey_Oyku_61 Deryaisik malesef o şişkinlik gaz durumu bende de var karnım davul gibi. Ben daha gitmedim doktora 6 hafta olmayı bekliyorum belki girince bebeği de görür kalp atışını da duyarız🤲
gizemmreee Kızlar merhaba ben de tüp bebekle gebe kaldım çok şükür ❤️ultrasona göre 5+3 olduk bu gün geçen hafta kese göründü cumartesi kalp atışı için gidicez tam 6 olucam duyabilir miyim ?
Kuzey_Oyku_61 gizemmreee aay gözünüz aydın Rabbim sağlıkla hayırla evlatlarımıza kavuştursun inşallah. Genellikle 6 7 haftalarda kalp atışı duyuluyor geç döllenme olursa ozaman süreç biraz daha uzayabiliyormus. İnşallah gittiginizde duyarsınız sağlıklı haberlerini alirsiniz
Kuzey_Oyku_61 Zynp12 ben daha kadın doğuma muayene olamadım iyice kese bebek görünsün diye bekliyorum. 6 haftanin içinde gideceğim inşallah kalp atışını ve bebeği sağlıkla görürüz. Daha önce 2 kaybim var oyuzden tedirginim Rabbim yardımcımız olsun
Zynp12 Kuzey_Oyku_61 amin insallah Kuzey_Oyku_61 amin inşallah rabbim sağlıkla kucaginiza aldirsin ben geçen hafta gittiğimde keseyide gördü Dr o yüzden haftaya tekrar gel demişti.Benimde 1 düşüğüm var 7 yıllık evliyim tam tüp bebek yapacagimiz Zaman hamile olduğumu öğrendim minik mucizem ,💕🤲
gizemmreee Kuzey_Oyku_61 ayyy çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️ tüp bebek olduğu için döllenmiş embriyo koyuluyor ya geç döllenme olmazda bakalım cumartesi tam 6 oluyoruz inşallah duyarız