Alyamerve merhaba detaylı ultrasona gırerken kesın olarak bılgısı olan sadece yazsın kulaktan dolma olanlar yazmasın ... açmı giidilmeli tokmu gidilmeli.
Migrenligebe Alyamerve girmeden once tatli bir seyler ye diyorlar hatta, ac gidilmiyor. Tatli yerseniz de cocuk hareket ediyor. Daha net gorunuyor eli yuzu
Htccprz Alyamerve benim doktorum gitmeden önce yapılacaklar listesi vermişti tok olmak muayeneden yarim saat önce tatlı şeyler yemiş olup şu içmek ve yanında çikolata bulundurmak diye.
CansuDemir Alyamerve Ben tok gitmiştim.Doktorum normal kahvaltını yap gel ancak çikolata,şekerli meyve suyu,kahve gibi uyaranlardan asla tüketme.Normal ye iç gel demişti.Öyle yapmıştım.
Alyamerve Migrenligebe zaten doktorum solerdi hısey demedi ondan dedm acaba unuttumu bazı sıteler aç demıs kafam karıştı ama tok gitcemm
AliyeAydogan Canim ben simitle kayisi meyva suyu ictim gittim sabah kahvaltisi yapmamistim bebegim oyle guzel oynadi ve kendini gösterdiki doktor bile sasirdi durmadi yerinde maasallah o yuzden ac gitme doyur kendini oyle git
Reyhankarabiber Alyamerve ben özel prof. Dr gittim tok gittim hatta et ye gelmeden yarm saat önce tatlı ye girmeden öncede meyve suyu iç demişti 😊
iraz4 Benim ay sonunda randevum var detayli ultrasona girecem doktorum tok karina gelmemi istedi ya deyse bebek hareket etmezmis
Sedaahmet Alyamerve tok gidiliyor canım. Bende bu ayın 21 inde organ taraması yapılacak. Doktor tok gel dedi.
Mavisessizlik Alyamerve kesinlikle tok gıdılıyor ve bol su içmen lazım ama idrara sıkısık olmayacaksın bıde gıtmeden 20 dk once cıkolata yersen super olur.biz daha gecen hafta gıttık.özellikle aradı dr um bunları yap gel dıye
Hilal34 Alyamerve tok karına git Canım çünkü çok uzun sürüyor. Miden kazınıyor zaten . Ama girmeden wc ye bir uğra rahat edersin malüm hamileyken sık gidiliyor. Güzel haberler alırsın inşallah 🙏🏻😍