Mhtpgnby Arkadaşlar doktorum mide bulantısı için bunu verdi ama üzerinde takviye edici gıda diyor b1 b6 b12 vitaminleri ve folikasit zencefil falan içeriyor bişey anlamadım valla ..
Mhtpgnby SevgiZengin İlaç değilmiş zaten takviye edici gıda yazıyor anlamadığım birşey mide bulantısı için mi bu canım ? Eczacı da mide bulantın olmadan içme falan demişti
Kaderadem Mhtpgnby Bana da vermişlerdi gebeliğin başlarında içindeki zencefil bulantıyı kesiyormuş ben vitamin takviyesi için kullanmıştım çok bulantım yoktu o yüzden etki etti mi bilmiyorum ama doktor bulantın varsa keser demişti
Mhtpgnby Kaderadem Çok midem bulandı az önce eşimden istedim getirdi elime aldım zencefil kokusunu aldım tam ağzıma götürürken banyoya koştum istifra ettim .. İçme işlemini gerçekleştirirsem belki faydasını görürüm 😄
SinemAyaz Ben içtim canım onu içince folik asit içmeme gerek olmadığını söylemişti doktor çok bulantım vardı bi o rahatlatıyodu
Mhtpgnby SinemAyaz Bana hiç öyle bir şey söylemedi doktor zaten her gün al demedi eczacı da üzerine basa basa sadece miden bulandığında iç dedi bende korktum bulansada içmeye korkuyorum ama bulantı değil sanki vitamin ilacı gibi ondan merak ettim canım