Sabahat17 Kızlar benim haftaya ayrıntılı ultrasona girmem gerekiyor sadece doktordan randevu almam yeterli mi yoksa başka bı yerden randevu almam gerekiyor mu bilgisi olan var mi
ug_fa-3diplomalianne Sabahat17 önce senin doktorun yeşil alan açacak ona göre perinatolojiye randevu alacaksın canım devlette çok zor oluyo randevu bulmak haftalar öncesinden almak gerekebiliyo
mervemurat16 Sabahat17 özelde doktorunuz yapıyorsa direk doktora gideceksiniz beni görüntüleme merkezine yönlendirmişti doktor.devlet için önce kadın doğumdan alıyorsunuz sonra doktor yönlendiriyor sizi.
Gulsah_09 Sabahat17 ben bu perşembe devlet hastanesinden olucam ben 20 gun önce randevu aldim zor bulunur diye
Hasret5506 Sabahat17 bende Ankara’da güzel bir radyolog buldum aralığın ilk haf. Ona gidicem devlette yoktu ztn sıra vs bende iyibir doktor buldum içim şahsen böyle daha rahat 🥴23. Haftada girmiş oluyor um
Sabahat17 Minigiim-vebenn52 özel değil doktordan randevu aldım ama gidince şu tarihte gelmen gerek der mi acaba diye merak ettim ultrason için gün verir mi ki
Minigiim-vebenn52 Sabahat17 yok devletse perinatoloji randevu almanız lazım perinatolojiden aldıysanız gidince muayene olacaksınız şu zaman gel demezler
Sevdarabia Sabahat17 perinatolog ya da radyolog yapıyor o yüzden herhalde randevu almanız için sizi yönlendirebilir
ipekkus Detayli ultrason 21 ve 24 haftada mi yapılıyor arkadaşlar aç ve ya tok gitmek farkediyor mu ?
ug_fa-3diplomalianne ipekkus 20 24 haftalar arası genelde tok gitmen önerilir ki bebiş uyumasın hatta bakıyo hareket yok kaldırıp meyve suyu iç yürüyüş yap denilenler bile oluyo ki uyansın diye