_Hulya7106 Sema_sema zaman geçmek bilmez şimdi cinsiyet öğreniceksin ya 😂 rabbim gönlündekinş versin inşallah canım sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤲🏻
_Hulya7106 Mehtap32 oy maşallah rabbim gönlğndekini versin inşallah sağ saglim kucağına alman dileğiyle 💙
_Hulya7106 Edaaa123 maşallah rabbim nazarlardan korusun sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah canım benim 🤲🏻
liyaveannesi Biz de bugün tam 20+0 olduk. 13.haftada kızım olacağımı öğrendim. Tam 18.haftadan beri karnımın altında pıt pıt hissetmeye başladım. 18.haftada gittiğimde 20 cm 230 gr olmuştu miniğim 🩷
Waffleveliyaninannesi Bebisbg34 ilk hareketini 19+4 te ilk tekmesini de 21+0 da hissettim şimdilerde zaten durmuyor 😂
Dmndmn _Hulya7106 Merhaba.20+3teyiz 😊 Erkek bebeğim olacak hareketlerini 17.haftadan itibaren net bir şekilde hissediyorum.İlk 3 ay aşırı bulantım vardı maalsef yemek yiyemedim 71le hamile kalmıştım 68e düştüm ama şu an 71.9 geliyorum geri aldım 😄 Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebiş 390 gr imişş 😍🧿🫶
_Hulya7106 Dmndmn kilolar bi şekilde geri geliyor az da çok da neyse onlar sağlıkla kucağımıza evimize gelsinler biz veririz bir şekilde 😂
Dmndmn Haticebubekir0 Normal benimde tam bikini bölgemin üstünde bugün sordum doktor hiç sıkıntı tol olması gereken yerinde dedi 😊
Haticebubekir0 Dmndmn evet bende bir kaç gün önce renkli usg cektırdım doktora danıştım o da ayak kısımları asagıda onun ıcın sana öyle gelıyordur yoksa olması gereken yer ve rahım mesafesi normal dedi