_Hulya7106 Merhaba hamiş Annelerim 🧸 hadi kaynatıp tanışalım Ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz ? Cinsiyetler nedir bebişler kaç kilo koşun postta doluşun 😂
Hasret5506 20+5 olduk kızımla 😌 hafif tekmeler hissediyorum böyle baloncuk gibiii 24. Haf. Tam hissederim inşaallah 😌
Haticebubekir0 Hasret5506 20+5 havuç olduk oğlumla 😀 🥕 2. Gebeliğim bi kaç gündür hissediyorum kıpırtılar ama hep aşagıya dogru hıssedıyorum normalmidir acaba böyle yaşayanlar varmıdır göbek civarı değil aşagıya dogru
1yenianne11 _Hulya7106 26 hafta hindistan cevizi olduk kızımla 23 haftaya girerken detaylida gosterdi kendini nazlı biraz bizim kizce sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah 🫶🙏
QueenMother 1yenianne11 ay maşallah ya bende bugün gittim dr 19 haftalık göstermiyor bir hafta sonra detaylıya gün aldım inş ozaman gösterir kızlar zor gösterir diyorlar
1yenianne11 Bebisbg34 22 de net hissettim 26 oldun arada sakinliyor bu gün hiç hareket etmiyorsa ertesi gün hep benimle oynuyor geceleri özellikle çok hareketli ben uykuya geçince oda uyuyor sanirim