Tulipati Kaç cm den sonra yapıldı doktorunuz kimdi Süreç nasıl işledi Herhangi bir olumsuzluk kaldı mi sonrasında anestezi uzmanı iyi miydi
Elifftrkgl Bende merak ediyorum burada kalıyım🤚🏻 Ama muhabbet hanım takipliyim bu hafta cumartesi konuştuk epidurali 4cm açılma olduğunda veriyoruz, açılman 4 cm olduğunda veririz dedi
Elifftrkgl smyhc merhabalar evet kesinlikle 9. Ayın sonuna kadar doğumla ilgili hiç konuşmadık bile sezeryanı hiç ağzına almadı öyle söyleyim direk normal doğum destekleyen bir doktor ben çatı muaynesinde korkup tedirgin olunca kendim sezeryanı sordum o da dediki cok cana yakındırda hayatım bekleyelim doğumun başlasın deneyelim yine yapamam dersen ben yine seni sezeryana alırım korkup direk sezeryan isteme bekleyelim kuzum diye kendisi beni teselli etti öyle söyleyeyim🙈
smyhc Elifftrkgl ay gerçekten mi . Bende asiye hanıma gidiyorum ama muhabbet hanımın normale yatkınlığıni duydum . Birde asiye hanım geceleri gelmiyor sanırım nöbet tutmuyor yani. Birde gece gelirse ücret ne oluyor bilginiz var mı hiç
Elifftrkgl smyhc ücret konusunda ekstra alıyor mu onu hiç sormadım gerçekten o yüzden yanlış bilgi vermiyim ama gerçekten çok cana yakın cok iyidir muhabbet hanım gerçekten normal doğum destekcisi o konuda içim rahat söyleyebilirim😊
Ebrui3461 Derya hanım içinde aynı şeyleri söylüyorlar çokta ilgili bir doktor.Asiye ve Fatma hanıma gitmiştim memnun kalmadım çok bekletiyorlar ve hızlıca bakıp çıkarıyorlar soru sormaya vakit olmuyor onlarda
Tulipati Ebrui3461 Derya hocamdan çok memnunum zaten hiç sezaryen konuşmadık normal destekliyor çatı uygun dedi 38/2 de bekliyoruz bakalım bol yürüyüş squat önerdi