Duru24 32 haftalık gebeyim sağ göğsümün hemen altında yanma ve bucak saplanır gibi ağrılar oluyor sizce normal mi
Pinaargunes Duru24 benim 5 haftalik daha bana da oldu sol gogs altima bicak saplanir gibi hareket ederken oluyo yatinca geçiyo garip😑
Ilba_34 Duru24 bende 32 haftalığım sol göğsümün altında kaburgamın bittiği yerde oluyor o acı bebek büyüyüp diyaframı yukarı 4 cm sıkıştırdığı için kaburgada batmalar oluyor gece hatta uykumdan uyanıyorum acısına
Demirtugbaa Duru24 benimde öyle oluyodu ağrı oldu sağ tarafta doktora söyledim böbrekten şüphelendi ultrason çektiler böbrek genişlemesi çıktı bende şimdi iki haftada bir kontrole gidiyorum böbreğime bi baktırın sizde
Duru24 Pamuk evet dokununca ağrıyor birqz dik duruyorum göğsümü tutuyorum yukarı doğru geçiyor . Bası yapıyor galiba bebiş
Duru24 Pinaargunes siz belki üşütmüş olabilirsiniz bu acıyı yaşamak için daha erken sizin için mercimek tanesi kadar bebişiniz 🐣
Pamuk Duru24 Ben daha erken haftadayim kaburga kemikleri başladı ağrımaya sizi çok iyi anlıyorum.Ne şekil yatarsam yatayım özellikle geceleri asla rahat edemiyorum.
Demirtugbaa Duru24 benimde sağ tarafta tam göğüsümün altı ağrı orda sırtıma doğru vuruyo sağıma yatamıyorum hatta ben karaciğerdir sanıyodum böbrek çıktı
Duru24 Pinaargunes doktorunuza sorun tabii yine de derin nefes alınca da eğer ağrı varsa büyük ihtimalle üşüttünüz
Duru24 Eliifim3454 yaa benimde öyle pozisyonel ama çok büyük ağrı yanma hissi birde doktorum bana gaz sıkışması da yaşıyor olabilirsin demişti
HacerEnfal Duru24 baskı yapıyor oraya 36 dayım bende sağım ağrıyor ama soluma yatınca bıçak saplanıyor oksuremiyorum hapsuramiyorum onun yuzunden
Gule1- Ben de 32+6dayım. O ağrı değil artık ben acı çekiyorum baya. Sanki kemiğim kırılmış etime batıyor ama şöyle düşünelim bunlar olacak ve geçecek Allah’ın izniyle