Turkanzimba Arkadaşlar merhaba ben 29 haftalık hamileyim ve tansiyon ilacı kullanıyorum.bnim gibi olan varmı ?
Smiley87 Turkanzimba ben ilk hamileliğimde kullandım canım Doğuma kadar . Hamilelik tansiyonu çıkmıştı, çok şükür normal Doğum yaptım Doğumdan sonra da tansiyon geçti . O zaman çok kafama takıyordum ama kafaya takacak bir durum yokmuş 🤗👶🏻
mineeeee Turkanzimba Bende 31.haftamda başladım canm mecburen başlıyoruz. İleri ki haftalarda tansiyon daha çok yukseliyormus cunku
Turkanzimba Smiley87 beni çocuk zarar gordumu diye petanolojiye gönderdi ayrıntılı ultrason insan birşeyi yoktur. Dua edermisiniz çok korkuyorum üzülüyorum
Smiley87 Turkanzimba tedbir amaçlı göndermiştir canım kafaya takma bebişin de stres olur. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah 👶🏻
Aliiss Turkanzimba bende gebeliğimin başından beri kullanıyorum kullandıktan sonra tansiyonum düştü bayağı sonuna kadar devam edeceğiz 💁🏼♀️
dogamoms Ben de 32. Haftada başladım 2 hafta günde 2 kere içtim yetmemeye başladı 2 gündür 3e çıkardık inşallah düzene girer ben de sürekli paniğim ve her hafta kontrol ediyo doktor
Turkanzimba gamzedenizz 14 9 çıkıyordu hapı kullanmaya başladığımda direk 11 7 12 8 12 6 çıkıyor suanlik
Turkanzimba dogamoms peki birşey ciktimi ben çok korkuyorum sizin kaçtı tansiyonlariniz Bire hareket ediyormuydu bebeginiz
dogamoms Turkanzimba hareketlerini kontrol edin bebeğinizin çok şükür çıkmadı bişey. Tansiyonm 14/9 15/10 falandı iaca başladık sizin kaç?
Turkanzimba dogamoms benimde öyleydi. 14 9 filandi işte doktor şimdi petanolojiye gonderdi.. ayrıntı ultrasona yani riskli gebelik geçiyormuş
dogamoms Turkanzimba ben ne zaman stres yapsam panik olsam çıkıyo tansiyonum o yüzden artık kafaya takmamaya çalışıyorm inşallah bebeklerimz sağlıkla gelicekler inanıyorm 🤲🏻🤲🏻