Dileksapan aysecen_06 normal canım yerleri daraldı artık benimki de bazen oluyordu doğru düzgün hissetmiyordum az bir şey bile hissetsen yeterli tatlı seyler ye uzan
nzlbrn aysecen_06 günde 9 10 kere hissetmeniz gerekiyor çikolata yiyip sola doğru uzanın hareketlenmezse yine doktorunuza bi gidin nst falan çekebilir
Dileksapan aysecen_06 benim şu an 38 ama 32.haftamdan beri sizin yaşadığınızı yaşadığım oluyor o yüzden korkmayın
gokcetugumm Çok normal değil son haftalarda bile yok denecek kadar az olması beklenmiyor tatlı yeyin uzanıp hareketleri dinleyin
aysecen_06 gokcetugumm tatlı yediğimde 2-3 defa oynuyor onun dışında gün içinde 10 buluyor ama kuvvetli değil yinede hissediyorum doktora gitmemi gerektiren bir durum var mı
nzlbrn aysecen_06 bebeğiniz hep böyle hareket ediyorsa sorun olmayabilir ama normale göre azaldıysa bir görünmekte fayda var nst görmeden de kesin olarak bir şey denmez isterseniz gidin kafanız rahat etsin
gokcetugumm aysecen_06 yoktur o halde 36 haftalık nst girdiğimde bana da suyu az mı içtin biraz hareketsiz geldi dedi hemşire
naneliseker_ aysecen_06 dün nst de sorun çıkmadı ise problem yoktur, yerleri daralıyor bazen hareket edemiyor ama takip edin yarında.
aysecen_06 naneliseker_ bugünde önceki 2 gün ile aynı sanırım dediğiniz gibi oldu dün bir sorun olmadığını söylediler çünkü
naneliseker_ aysecen_06 çikolata kahve veya bol su içip sola yatınca daha çok hissediliyor. Veya yarım uzanır şeklinde:)