Women_nur_ Hanımlar aranızda protez tirnak taktiran var mı ? Süreç nasıl ilerledi ? Çıkarınca neler yaşadınız ? Ve en önemlisi çıkarınca tertemiz oluyor mu taktirmadan önce ki gibi ????
tugcesakzci Women_nur_ protez tırnağı çıkardığınızda eski tertemiz görüntüsüne kavuşmuyor maalesef. Arkadaşım sürekli yaptırmak zorunda kalıyor tırnakları kötü göründüğü için.
gamzecgr Women_nur_ ben kullanıyorum 2 senedir bazen çıkarttıyorum kendi tırnaklarımı kullaniyorum bazen gidip 1 ay sonra yine taktırıyorum vs kendi tırnaklarımda bozulma, güçsüzleşme,sararma vs olmadı bence iyi bı yere yaptırmanızla alakalı
mervemurat16 Women_nur_ tırnak yapınıza bağlı birazda.Kardeşim yaptırmıştı çıkardıktan sonra yıprandı tırnakları çok sık kırılıyor inceldi sanki tırnağı bakım yapı kullanıyor devamlı.
teachermom1 Women_nur_ Ben yaptırıyordum, büyük rahatlık. 3-4 hafta mis gibi oje derdi yok tertemiz oluyor. Ana çıkardıkları an tırnak kağıt gibi ince oluyor. Sıfır kesip yeniden uzatmak gerek. Görüntüsü çok güzel oluyor ama.
esshn Protez tırnağı çıkarttırınca tırnak eskisi gibi olmuyor malesef çıkarma işleminden ve havasız kaldığından dolayı tırnak çok inceliyor.
Tubatgn Women_nur_ Tırnaklarım çok güzel olmasına rağmen o lanet şeyi yaptırdım ve çok pişman oldum. Çıkarttırması ayrı dert çıktıktan sonra tırnakların kendine gelmesi ayrı dert. Eğer sağlık sorununuz yoksa (tırnak yeme gibi) tavsiye etmem.