Damla6116 Merhaba arkadaşlar gebelik öncesi hemoroid problemi olup normal doğum yapan var mı aranızda ? Bende böyle bir sıkıntı var ama normal doğumla birlikte daha da azgınlaşacak diye korkuyorum. Doktorların bu yöndeki takdirleri ne oluyor acaba?
Eliferk09 Damla6116 ben ilk doğumum o şekil oldu yalan değil orası da çok şişti yani o anki zorlamadan kaynaklı ama doğum bitince tuvaletimi rahatla yaptım önümdeki dikiş şişliği ile daha çok ilgilendim orası ağrı yapmadı fazla
ttazeannee Damla6116 Gittiğin doktora bağlı biraz benim arkadaşımın hamilelikte oluşmuştu hemoroid asla normal doğuramazsın diyip kızı direkt sezeryana almıştı kızda ağrı sızı bir rahatsızlıkta yoktu yani
Minigiim-vebenn52 Doktor bana normal doğuma engel demedi meme kıvamında küçük var bende de rahatsız etmiyor şuan ama acımıyo falan çok şükür inşallah büyümez diye ümit ediyorum ilaç da vermedi
gamzeengin Ben ikinci oğluma o şekilde doğum yaptım, hiçbir sıkıntı olmadı. Ağrı vs yoksa endişelenecek bir durum yok
Damla6116 Minigiim-vebenn52 bir krem verdi onu kullanıyorum . Ama doğum yöntemi ile ilgili konuşmadık hiç🫣