aysima41 Merhaba hanımlar yarın kontrol günümüz. 15 haftalık oluyoruz sizce cinsiyeti görebilir miyiz
Hilallay aysima41 ben 13 üncü haftamda öğrenmiştm biraz doktorla alakalı devletse pek söylemiyor özeldeki doktor söylüyor siz sorun cinsiyeti ne dşyede
Pamuk aysima41 Bebeğin pozisyonuna ile alakalı. Riskli gebe olduğum için özel devlet karışık gidiyorum her hafta 19. Haftada anca bacaklarını açtı.
Mrveeebade aysima41 ben 15 haftalık oldum bugün özel hastanede söyledi cinsiyeti . 12 haftalıkken başka doktor %80 kız dedi , 15. Haftada ise erkek dedi pipisini gösterdi 😂😂😂 sana tek tavsiyem hemen dediklerinde heveslenme . Ben çok heveslenmiştim ama değişti
aysima41 Pamuk 13. haftada özeldeki doktorum tahminini söylemişti ama cihaz o kadar eski ki bebeği zor gördüm. Yarın devlette de gösterir inşallah
Dmr2525 Mrveeebade bana da 12 haftada falıma göre kız dedi ama kesin değil daha dedi bi tane kızım var ikinci de erkek olsun istiyorum hayırlısıysa tabiki 💕💕
aysima41 Mrveeebade banada 13 te erkege benziyor ama henüz kimseye söyleme dedi yarın devlete gideceğim bakalım
Bircanm aysima41 bebişin pozisyonuna ve doktorun tecrübesine bağlı ben 22 haftaya girdim hala cinsiyeti öğrenemedim mesela 😅 bi gittim kordon bacak arasına girmiş bi gittim bacaklarını kapatmış 😊