Aybarssmom_ Kızlar asla bulamıyorum mağazalarda kalmadı diyorlar internetten gördüklerim de sanki kalın değil gibi. Sizin aldığınız var mı link falan atsanız baksam 🤦🏻♀️
HacerEnfal Aybarssmom_ instada enucuzbebekmarket diye sayfa var ben ordan aldım hem uygun fiyatı hem çok guzel bakabilirsiniz ve puffy ipler var alıp kendinizde orebilirsiniz internette bir sürü modeller var
Bahardp Aybarssmom_ Bunu direk alın kesinlikle bende çok aradım tam aradığım buydu çift katlı polar o kadar sıcak tutar ki.. instagram adresi ateşbebeğim butik. Ben profilindeki internet sitesinden sipariş verdim krem rengini aldım fiyatı da aşırı iyi müslinlerden ucuz kapın hemenn
MUSU21 Aybarssmom_ ozdilek embos bebek battaniyesi. Mukemmel sicak tutuyor kesinlikle memnun kalirsiniz. Kis bebekleri icin sart. dusunmeden alabileceginiz bir battaniye
Sule0927 Biz ördürttük. Birini annem örüyor daha bir tane de peluş iplerden puf gibi olanlardan kaynanam yaptırdı
Blackatlas Trendyol’da özdilek bebek battaniyesi yazın çıkıyor ben ondan aldım geldi bayaa kalın yani 😅
Aybarssmom_ HacerEnfal puffy kendim yapmak istedim ama ben şiş biliyorum onlar şişsiz tığsız yapıyorlar normal elle de ben yapamadım
Mucizeolsuun Civilde 300 tlye aldım geçen hafta kalın battaniyesi hem kaliteli hemde çok tatlı renkleri vardı
Bahardp sedseda sedseda açıkça yazdım zaten,çift katlı polar bana göre gayet kalınlığı yeterli. Polar yaz için olmaz zaten kış için uygun yani
HacerEnfal Aybarssmom_ ama çok kolay ben onlardan yelek bile ördüm şişten daha basit bana gore bi denemelisin hiç el işi bilmeyen ben yaptıysam sende yaparsın
caglads Aybarssmom_ özdilek bebek battaniyesi yazsanız trendyol da var aslında ben öyle aldım hem kalın hemde nohut battaniye aldım özdilekten