Cankuss35 KFeyza_ adet günümde 23 ile öğrendim . Herkesin döngüsü farklı kimisi 35 günde bir regl oluyor o yüzden erken öğrendim diyor
Sedanurirken Sarkac yani deniyorduk çocuk yapmayı zaten iş görüşmesine gidiyordum hastaneye de o gün, test yapayım görüşmeye girmeden dedim kendi kendime çift çizgi gördüm sonra hastanedeyken kan vereyim dedim öylelikle öğrendim yani malum oldu sanırım 😀😀
Sedanurirken Sarkac erken gebelik testinde çıkar büyük ihtimalle gebelik varsa ben onda gördüm sonra test verdim
Beeyzanurr Sarkac ben adetime 5 gün var iken test yaptim sonuc negatif adetimin olacağı gün yaptim sonuc pozitif
Ozlemdrn KFeyza_ adetten önceki gün testte cikti hemen sabah adet günüm kan verdim 138 cikti sonra 520 cikmisti 2 gün sonra
Lavinia96 Adetten 2 gün önce kaset testte öğrendim. 1 gün gecikince kan testi verdim. 303 beta değeriyle öğrendim 🌸
Baahar4549 KFeyza_ hayır. Bir daha hiç beta hCG ye bakılmadı. Ertesi gün muayene olmaya gittim kese düzgündü. Herşey yolunda dedi doktorum tekrar bakmaya gerek görmedi.
Semrat birmucize1 11 betaya göre baya silik cikmismis canım hayirli olsun inslh 🤗😊 benimde 5 gün geçti adet yaptm test hiç çıkmadı kan verdim bugün
Beeyzanurr KFeyza_ adetimin olacağı günün sabahı test yaptim pozitif çıktı hemen hastaneye gittik kan verdim 3 saat içinde sonuc cikti
Beeyzanurr Sarkac evet bende de böyle oldu istahta olaganustu acilma, farklı şeyler yeme istegi görüşlerde dolgunluk hissi ile anladim
Mekklc KFeyza_ Regl günümde akşam üzeri test yaptım silik çıkmıştı . Sonraki gün kan verdim 53 ile öğrendim şu an 7 aylık olduk bile. 🥹🥰
aliks KFeyza_ Hemen doktor randevusu aldım kesesi vardı içi boştu 5 haftalikti sonradan kendisini de gördük şükür