ZTB Oyshonun çantasını aldım ben bence gayet işlevsel ve şık. Ancak termal kısımları yok. Zaten sıcak su vs termos ile taşıcam.
Gulluuuuu Civcivinannesii ya bir şey soracağım doğum çantası için şu küçük bavul gibi olanlardan mı almak lazım sırt çantası gibi mi yoksa hep kullanacağımız bebek çantasından mı ben daha karar veremedim
alitalia Skip hop aldım. İçinden çıkan küçük organizer çantalar ve alt açma pediyle çok memnun kaldım. Arabaya asma aparatı hafif olması büyüklüğü beni çok tatmin etti. Bütçenize uyarsa tavsiye ederim.
Sevgiongun ekc Bende onu aldım çok kaliteli gerçekten kullanışlı görünüyor. Bende henüz kullanmadım bebişi bekliyorum sağlıkla kullanalım inşallah 🙏🏻
Dileksue Benetton anne bebek çantasını aldım içi geniş baya termal yerleri de var indirimde 280 tl aldım
ZTB myprincessgirl 4 ay önce almıştım 1600 tlydi ama benim aldığım ürün stoklarda görünmüyor malesef. Gül kurusu sırt çantası formunda olan çantasını almıştım
fatos2404 Civcivinannesii Weego almıştım 5 yıl önce oğlum için taş gibi bu çocuğumda da kullanırım o kadar hor kullanmama rağmen yep yeni hâlâ
alitalia Smartphone35 link paylaşmak yasak o yüzden trendyoldan ya da carters websitesinden bulabilirsiniz. Skip hop anne bebek çantası yazınca çıkıyor
Pembeebulutt Zara anne bebek çantası aldım 3lü olan takımı 1790₺ baya geniş ve çok şık tasarım olarakta
NewMom___ @Civcivinannesii ben trendyoldan mark bell baby wind çantasını aldım içi gayet geniş ve kullanışlı baya iş görür diye düşünüyorum
Deletedmom_112 Civcivinannesii ayy ben de arayış içerisindeyim ama cevaplara rağmen karar veremedim siz karar verebildiniz mi ?