Klbk16 Kızlar 11+2 haftalığım hamile kaldığımdan beri kötü rüyalar görüyorum. Sabah yataktan yorgun bi şekilde uyanıyorum psikolojim bozuldu artık sizdede böyle oldumu ?
alparslangur Klbk16 evet çok oldu bende sürekli ailemin öldüğünü ve kocamın beni aldattığını gördüm psikolojim bozulmuştu hep ağlayarak uyanıyordum🥺 şuan ise saçma sapan şeyler görüyorum alakasız gülüp geçiyorum 😂
Haz28 Klbk16 ay bende dün gece düşük yaptığımı gördüm uyandığımda kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu 🥺🥺
mavibirruya Klbk16 değişen hormonlar vs birçok sebebi olabilir. siz kuran dinleyin okuyun bana çok iyi geliyor. hamilelikten önce pek okumazdım aldatılma tarzı rüyaları o zaman çok görürdüm. şimdi görmüyorum
Klbk16 Aykem teşekkür ederim öyle yapayım gerçi sürekli kendime okuyorum ama anlamadım bu rüyalar mahvediyor insanı
Klbk16 alparslangur inşallah geçer benimde inanılmaz bi hal alıyor rüyalar hayatım boyunca bu kadar çok rüya görmedim 😂
alparslangur Klbk16 evet bende o kadar çok gördüm ki toplasan ömrü hayatımda bu kadar görmemişimdir😂 hassaslaşıyoruz bide etkiliyor rüyalar 😂
Bernuska Malesef benimde öyle. 10. Haftanın içindeyim. Sürekli birbirinden alakasız ama yazılsa kitap olacak bol aksiyonlu rüyalar görüyorum. Sürekli her gün gece ya 2 de yada 3 te uyanıyorum.
Klbk16 Bernuska aynı o şekil her uyuyup uyandıgımda farklı rüyalar birde insan hepsini tek tek hatırlarmı tüm rüyaları hatırlıyorum 🥹
Klbk16 Haz28 Allah korusun canım bol bol dua okucaz geçer heralde ilerleyen zamanda alışıcaz bunada 😊