sevgdemr5 Kızlar 8 gün sonra doğumum var maalesef peteklerden dolayı sinüzit olmuşum, burnum çok tıkalı geniz akıntım var 🥹 önerebileceğiniz beni rahatlatabilecek bir şeyler var mı? Bir de bu sebepten ameliyatım ertelenir mi?
Gizem8 sevgdemr5 aynı durumdan bende muzdaribim canım benim bana en çok sirkeli su iyi geldi burnuma fısfıs olarak sıkıyorum çok güzel söküyor dene bence benimde hala biraz dolu ama bunu yapmasam daha sürerdi
Nurseda_ozkan21 Petek lerin üzerine şu köy odatı nemlemdirir ve sabah akşam kaynar suyun buharımda bekle sinüslerini rahatlatır
sevgdemr5 Nurseda_ozkan21 teşekkür ediyorum canım hemen sıcak su yapıyorum, buhar makinesi de aldım ama henüz gelmedi inşallah hemen geçer 🥹
Ebru-29 sevgdemr5 buhar makinesi 1 günde düzeltir merak etmeyin. Eşim müzik öğretmeni ayrıca solistlik yapıyor burnu hep tikaliydi boğazı ağrıyordu. Bebek için aldık buhar makinesini çünkü evde petek yok alttan ısıtma. Bebek gelene kadar biz kullanıyoruz kaliteli uyku uyuduğunu ve rahat ettiğini söylüyor eşim. Bizimki soğuk buhar ufluyor
Meryeminannesi20 sevgdemr5 bende geçen sene aldım nexus markası kızımada kendimede kullanıyorum çok faydalı gerçekten
sevgdemr5 Ebru-29 Ayy inşallah canım umarım bana da faydalı olur. Gece hiç uyuyamadım o kadar kötüyüm ki.. bende soğuk buhar aldım, çok teşekkür ederim 🥰
HacerEnfal Ya bende öyleyim peteğin üzerine 2 kavanoz su koydum yinede genzim yanıyor şişiyor burnum arada bi akıyor hamilelik ten dolayı desem değil eşim de aynı şekilde geçen sene tek kavanoz su yetiyordu şimdi 2 tane yetmiyor
sevgdemr5 HacerEnfal seni çok iyi anlıyorum canım geceden beri hiç uyumadım :( soğuk buhar makinesi şart sanırım mecburen aldım şimdi bebekte gelecek yazık oda aynı şekilde olacak
HacerEnfal sevgdemr5 bende ondan çok korkuyorum her tarafı suyla doldursam yine fayda etmeyecek sanırım