Derennn700 Kızlar adetime daha bir hafta var test yaptım hafif kasılmalarım bel ağrım vardı bu şekilde çıktı gerçi ben çok emin değilimde size sorayım
KFeyza_ Derennn700 sanki silik görünüyor var gibi ama yine de en sağlıklısı kanda öğrenmek 🌺🌺 bide adetiniz daha geçmemiş biraz erken yapmışsınız adetiniz geçtiğinde yaparsanız daha belirgin olur 👍
Derennn700 KFeyza_ ay hadi hayırlısı inşallah çok uğraştım çok istiyorum rabbim isteyen Herkese de versin 🥺
birmucize1 Derennn700 insallah vardir kuzum bende goruyorum ama genede tekrarla bozuk olabilir uzulme daha sonra
Merituu Ikinci çizgi çıkacakmış da cıkamamış. Bozuk olma ihtimali var ama sizin yerinizde olsam tekrar test yapardım.
KFeyza_ Derennn700 valla canım burada iki üç kişi gördüm erken gebelik testi pozitif olup kanda hiçbişey olmayan bende şaşırdım hatta ya test bozuk yada 5 dk geçtikten sonra çıkan çizgiyi baz alıyor olabilirler bilemedim ama bencede testi yenile bide adetini bekle daha var
Meryeminannesi20 Derennn700 test bozuk bu kesin, ama hamile olma ihtimaliniz var bıtane daha test alın kaset test mümkünse