ezgitrmn96 Zumzugukodummuzzingillatirim bana çatı muayeneside yapılmadı çatım darsa ve bu yüzden yerlesmiyosa diye korkuyorum ya sıkısırsa bişey olursa bebeğe durup durup geriliyorum
Mavidunyamm Zumzugukodummuzzingillatirim çok sevinirim Benimkidde kardeşi dogdugunda 15 aylık olacak ne tepki verecek hiç kestiiremiyorum. Bu arada adı ne oldu bebisin 🤭
Fndkkrdu Sağlıcakla büyüsün inşallah 😍 Ama Allah affetsin ben bu postu okurken çok güldüm 😂 Bebeğinde snein gibi güler yüzlü neşeli olsun 🥰🥰
Zumzugukodummuzzingillatirim ezgitrmn96 çstı muayenesi zaten saçma. 10cm açılma olmadan karar verilemez diyor tüm doktorlar.
ezgitrmn96 Zumzugukodummuzzingillatirim çatı muayenesi acılma olup olmucagını belirlemek içşn yapılmıyomu zaten valla ilk çocugum bilmiyorum ben hiç
ezgitrmn96 Zumzugukodummuzzingillatirim cwvremdeki herkes destek olmak yerine suni şöyle zor böyle kötü kesle almasan diyip duruyo valla dahada cok korkuyorum hiç korkmadım simdiye kadar arkadaşım da çatın darsa bebek kanala giremez sıkısır diyip korkuttu dünden beri doktpra sövüyo niye muayene etmedi diye
Zumzugukodummuzzingillatirim ezgitrmn96 suni o kadar zor değil. Benim suniyle olan doğumum çok daha kolaydı 🥲
Zumzugukodummuzzingillatirim tuq_ba ben akrep doğurmak istiyordum zorla sancımı başlattım galiba. Doğru manifest ile herşey yapılır.
tuq_ba Zumzugukodummuzzingillatirim bende sadece dogurmak istiyorum 777 😂😂😂 sancinizi nasil baslattiniz