Sksjsux355-- Kızlar maşallah bebiş bu akşamdan beri hiç durmadı ve durmadan baskı yapıyor vajinaya ve çok şiddetli canımi acitircasina hemde uyuyamiyorum. Bu zamanlarda bu şekil normal mi yardım edin lütfen
Ab92 Sksjsux355-- 35+2 benimde… İnanılmaz gerçekten..Yatakta dönemiyorum. Vajina bölgemde olan baskı yürürken beni çok zorluyor. Çatı ağrım zaten olay… Allah yardımcımız olsun gerçekten.
Zelihaa1409 Sksjsux355-- Bende 34+4 düm assagida çok fazla bi baskı var sanki birden bebek çıkacak gibi daha kontrole gdeli üç gün oldu normaldi ama bu baskı ara ara çok geliyo baskı olunca vajinada sürekli tuvaletm gelms gbi bi his oluşuyo su falan gelmedgi sürece normal gbi ama bende bilemedim.
AleynaResul Sksjsux355-- çok normal 33+5 im kasıklarımı falan aşırı tekmeliyor bazen yürüyemiyorum aşşağıda dönmüyo hep yukarda ve hiperaktif bi çocuk karnımda yani 😂
Sksjsux355-- Ab92 aynısı bende var leke su yada başka bisi olsa ok derim ama yok doktora sorunca da normal diyor
Ab92 Sksjsux355-- Aynı şekilde kanama, kusma vb durumlar olmadığı sürece normal diyor. Doğuma hazırlıyor kendini çok normal diyor.