Goncaaa Begumucer bulantı bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor bende ilk zamanlar öyleydim şuan 25+5teyim ilk zamanlardaki gibi olmasada bazen yine oluyor hatta bir keresinde serum bile yemiştim bulantı ve kusmalar yüzünden 😞Allah yardım etsin 🙏🏼
Begumucer Goncaaa bende o ilacı içmesem sürekli kusuyorum mide bulantım pek geçmiyor ama doktorun verdiği ilaç sadece kusmamı engelliyor
Cecilya Begumucer 16.haftada kesildi benim.Çok zordu.Günde 3-4 kez istifra ediyordum.Bir anda kesildi 16. Haftada.Sonrasında tek tük ara ara yaşadım
Nursen21 Begumucer ilk 3 ay öyleydim Kusmuyordum ama bulantılarım vardı 4 üncü aya girdikten sonra düzelmiştim
Melhakars Begumucer zofer diye kanser hastalarının bi ilacını vermişti doktorum bi kutu bitirdim sonra içeriğini okuyunca korktum daha kullanmadım . Dedim işte kusayım ama ona bişi olmasın ilaç sonuçta mutlaka bi yan etkisi vardır .
Begumucer Melhakars benimkinin tek yan etkisi dikkatsizlik ve uyku içtiğim an yarım saat içinde bayılıyorum resmen . Benim kide vertigo ilacı arada baş dönmesi yapıyor ama genel anlamda uyuyorum yanı en büyük yan etkisi bu