Adb-Gb Daha çok erken değil mi ama 1,5-2 saattir sancım var bi ara uyumuşum geri uyandım doğum sancısı olabilir mi
Bsrblr Adb-Gb aynıyız gecen hafta bende de oldu acıle gttk ıdrar yolu enfeksiyonu dedı hap ılac verdı üç gune gectı
Esnnnsin Aralıkları önemliymiş Sık sık oluyorsa doğum sancısı olabilir değilse yalancı sancı olabilir Umarım yalancı sancidir .
Esnnnsin Bende 32+4 haftalık oldum ve 5 gündür bebek bı anda bı tarafa toplanıp kasılıyor günde 20 defa faln oluyor çok korkuyorum Yarın doktoruma görünmeyi düşünüyorum bilgisi olan varsa yazabilirmi
Mercimeek Esnnnsin benimde öyle doktorum bebek ise önemli değil biz rahim kasılmalarından korkarız dedi
AleynaResul Esnnnsin çok normal 30.haftadan sonra benim oğlum devamlı sağ göğsümün altına toplanıyor kasılmalarımda oluyor ama sıkıntı görmedi doktor 33+5 iz aşşağı dönmüyo sadece hep yukarda çarşamba nst ye giricem o kdar :)
KsedaGG Adb-Gb ayyyyy aynı gün ve haftadayız. İnanamıyorum. Allah sağlıklı mutlu ömür versin. Tebrik ederim. Nasılsınız kaç kg doğdu bıdık
06Busbus Adb-Gb Rabbim sağlıklı uzun ömür versin inşallah 😊 benimde 34+0 da sancı çıktı, iğne ilaçla durdurmaya çalışıyoruz şuan 34+2yiz ama sancılar tamamen geçmiyor 🥴
Adb-Gb OziC çok şükür ben iyiyim ama bebiş küvezde daha küçük olduğu için solunum yetmezliği var Şuanlık
Adb-Gb KsedaGG 2,5 kg doğdu o kadar minicik ki buna da şükür Şuanlık küvezde ne kadar da kalacağı belli değil
Adb-Gb 06Busbus ben geceden öğlen 3 e kadar sancı çektim durdurmaya çalıştılar ama asla durmadı kanamam geldi bide baktılar ki 4 cm açıklığım var mecbur kaldılar
Esnnnsin AleynaResul sağlıkla kucağımıza allaim inşallah. Bugün ebemi aradım görüştük bebek yer aciyormus kendisi için normal dedi sancılar geçmiyorsa bel kalça ağrısı da yasatiyorsa doğum şanslıdır dedi
KsedaGG Adb-Gb olsun buna da şükür sağ salim kavuştunuz. Büyüsün ona çok iyi bakarlar 🫶🏻 bir an önce kavuşun inşallah