Hilalaydink Merhaba kızlar bir kaç sene hamile kalamayıp sonrasında bir şeyler yapıp hamile kalan var mı ? Ne gibi şeyler yaptınız ne tükettiniz özellikle pcos olanlar neler yaptı faydasını gördü merak ediyorum ?
Canan-_16 Hilalaydink ben pkos hastasıyım 1 buçuk sene kalmadım tüp Bebekle bile zor dediler ama direndim kilo verdim sağlıklı beslendim 20 kilo verdim ve adet olmadan hamile kaldım sonrası kğrtaj ama sağlıksız gebelik sonra 7 ağ geçti yine hamile kaldım şükğr tabi kilo almadım kğrtaj olduğum için koruduk bi Süre demem o ki sağlıklı beslen suyunu iç yürüyüş yap bol bol tempolu kilo ver olur
Lutulut Hilalaydink pkosluyum. Sağlıklı beslenip kilolarımı verdiğim ay hamile kaldım. Hesaplamayı kilomun yüzde beşini vermeliyim şeklinde yapmıştım.
Ozlemdrn Hilalaydink kurtajdan 6 ay korunmama rağmen olmadi doktor yumurta tembelliği dedi ama inanmıyorum yumurta geliştirici ctalatmq ignesi oldum 2.ayimda oldum ama 1. Ay çok stres oldum olmadi 2..Ay aklıma getirmedim oldu 3.gebeligim ilkini doğumdan sonra kaybettik 2.kürtaj o yüzden hep diken üstümde gibiyim Rabbım hayırlısıyla tez zamanda isteyene nasip.etsim kimseyi evlatla sinamasin
Cankuss35 Hilalaydink bi kaç sene değil ama bi kaç ay uğraştım . Sonrasında eşim keçiboynuzu pekmezi içti sabah akşam bende folik asite başladım o ay kaldım . Ama adetlerim düzenlidir herhangi bir sıkıntı yoktu çok şükür
Hilalaydink Canan-_16 kaç kiloydunuz acaba benim aşırı bi kilom yok 5 kilo kadar fazlam var tüp bebek denedim transferim olumsuz sonuçlandı maalesef ikinci transfere kadar bi umut belki doğal yolla olur diye düşündüm