Cerkes6019 Kızlar bu doktor kontrolümde nst alır artık beni 35 haftalık oluyorum çünkü ama nst giren bir kaç kişiden duydum uyuz falan bulaşmış bende korkuyorum salgın var diye yakalanmamak için ne yapabiliriz
Baahar4549 Cerkes6019 temiz bir çarşaf götürüp, güçlü bir dezenfektanı dokunacağınız yerlere sıkın. Bu konuda çok stres yapıyorsanız hemşireden aleti dezenfekte etmesini isteyin
Minikayak24 Busraakay_26 hamilelere yasak diye biliyorum canım abimin eşi de oldu ama doktor olmaz dedi
Cerkes6019 Busraakay_26 bulaşırsa diye korkuyorum işte benimde aklıma sirkeli su geldi eve gelir gelmez öyle duş alırım artık
gokcetugumm Makinadan nasıl bulaşacak ki yattığı yerden mi bulaşmış ne gibi tedbir alinabilir bilemedim bende şuan
Cerkes6019 gokcetugumm bilmiyorum ki oturduğunuz yattıgınız yerlere dikkat edin demiş doktorlarda kabinler kıyafet denemeyin otobüsler riskli falan demiş hatta
gokcetugumm Cerkes6019 ay içim bunaliyor artık bütün yaşam sevincim sönüyor bunları duydukca yeni bir örtü isteyelim artık yatağa böyle oradan buradan bulasiyorsa
Cerkes6019 Baahar4549 hemşirelerde bir ilgili ki çok yaparlar rabbim esirgesin inşallah bir şey olmaz