Fatmaaa95 Selamlar güzel anneler 🥰 16+4 ten selamlar, nasıl gidiyor gebelikler bebeğinizi hissettiniz mi hiç cinsiyetiniz nedir 🥰🤗 Bizim cinsiyetimiz erkek, sanki hareketlerini hissediyor gibiyim gıdıklanma gibi 🥹 Hadi bakalım cevapları bekliyorum ❤️
Matmazelll Fatmaaa95 benim 15+1 oldu bugün cinsiyetini öğrenmedim salı günü gidicem ama göstercekmi bilmiyorum. 2. Gebeliğim olduğu için bunda erken hissettim biraz pıt pıt atıyor göbeğin en altında genelde sol tarafıma yatınca
aslhnkrts9 Fatmaaa95 17+5 olduk cinsiyeti henüz net değil cuma günü randevum var inşallah gösterir bebiş ben hissediyorum bazen daha net oluyor ☺️
Cansuyca Fatmaaa95 17+2 erkek bebiş bekliyorum 🫣 biraz rahatsızım ve bundan dolayı bugün göz kararması ve ani ter boşlaması yaşadım uzandım ve gözlerim bir süre açılmadı aşırı korktum bu sadece bende mi oldu yoksa normal mi bu dönemlerde bilmiyorum. Onun dışında iyi gidiyor hamdolsun 🫣
Umut_aras Fatmaaa95 17+2 olduk hareketlerini daha hissetmedim bazen pıt pıt hissediyorum ama bebeğiminmi hareketi daha net degil
Umut_aras Fatmaaa95 hamilelikle birlikte acayip bı gaz da yüklendi içerde bağırsaklar sürekli hareket halinde
Cansuyca Fatmaaa95 ben eşimin ikinci isminş taşısın istiyorum Peygamber efendimizin (sas) halifesi aynı zamanda Ömer ismi . İkinci isim koyup koymama arasında kararsızız eşim koymak istiyor ama net bir isim belirlemedik açıkcası . Ben kıza odaklandığım için kız isimleri belirlemiştim hep 😂😂