Sifa_1 Merhaba 32 haftalık gebeyim. Doktorum bebeğin sol üst tarafta C şeklinde toplandığını normal doğum yapamayacağımı söyledi. Benimle bu durumu yaşayan var mı ?
Canann1601 Sifa_1 ama daha erken değil mi ki bebek son haftalara kadar hatta son günlerde dönebiliyor. Bence doğum şekli için erken bir hafta özelde mı devlette mi kontollerinizz
AleynaResul Sifa_1 e benimkisi hep öyleydi bu hafta da yukarı dönmüş ayaklar aşşağda ve ters pozisyonda sırtı dönük yani sadece haftaya nst ye gel dedi yapamazsın edemezsn demedi ne alaka çocuk son ana kadar dönme şansı falan var hemen şekilden yapamamak ne
DertliHamile Sifa_1 Ben de sizin bebeğiniz gibiymişim annemin hamileliğinde popodan doğmuşum top gibi ayaklarım alnımda. Doktorlar sezeryan olması gereken bir doğumu normal yaptırdığı için kendileriyle gurur duymuşlar. Ancak doğum sırasında ölebilirmişim ve annemin çektiği acılar cabası. Şimdi devir değişti doktorunuza güvenin bence
Sifa_1 Canann1601 özelde takip ediliyorum. Artık çok düşük ihtimal dedi rahime baş kısmının dönmesi dedi. Hatta pilatese gidiyordum onu da yasakladı
Canann1601 Sifa_1 neden düşük ihtimal olsun ki benim bebeğim de hissediyorum genelde yukarda toplanıyor kontrolde de hatta yukardaydi doktorum hiç öyle bsey demedi özel takipliyim ben de ama bence yanılıyor doktorunuz sadece yukarda olmasindan dolayı diyorsa. Başka bir şey varsa bilemem ama bebekler son gün bile dönüyor ablam 39+6 da bebeği tersti 4 gün sonra döndü normal doğum yaptı
gudmorningbeya Sifa_1 sezaryene bahane arıyor şimdiki doktorlar başka bir doktora daha görünmenizi öneririm 🌸
Sifa_1 Canann1601 ayyy inşallah döner tek temennimmm 🥹 çok şükür sağlığında bİr şey yok ama işte ister istemez kafamda kuruyorum c şeklinde olması ayakları sürekli kafada çünküüü her kontrolde
MelteM2cck Sifa_1 bebek zaten kıpır kıpır şekilden şekile girer. Özel hastanenin sezaryen isteği bi oluyo. Bende yaşadım ve sezaryen doğum yaptim. Bana da başı büyük iri bebek 4 kilo bebek dedi dedi doktor sezaryena odakladı beni. Bi dogum yaptim 3.200 49 cm minnak bisey dogdu. O yuzden Sen aldırış etme. Hiç böyle diyalog olmamış gibi sonraki kontrole git. Emin ol o zamanda farklı bisey dicek doktorun
Sifa_1 MelteM2cck ben olumlu şeyler düşünmeye çalışıyorum dediğiniz gibi ama ister istemez aynı noktada hareketleri hissetmeye devam edince üzülüyorum 🥹
Seniz6774 Sifa_1 bide devlet hastanesine gidip görünmenizi tavsiye ederim . Birinci gebeligimde hep özele gittim ve 38 haftalikken çatı muayenesinde çok sert davrandı doktorum ve ben ağladım. Bunun üstüne benim asla normal doğum yapamayacağımı ve bunda ısrarcı olmamam gerektiğini inatla söyledi ama ben ondan daha inatçı çıktım ve devlet hastanesine gittim devletteki doktor böyle bisey için sezeryane gerek olmadığını ve herseyin yolunda olduğunu söyledi. Çok şükür devletteki muayenenin ertesi sabah yine o devlet hastanesinde normal doğumum gerçekleşti. Ozeldeki bazı doktorlar ne yazikki para için hamileleri korkutup sezeyan doğuma yönlendiriyor.
MelteM2cck Sifa_1 bebeğinizin olduğu yere sağ elinizi koyun sık sık ve salavat çekin. Allah kolaylık verecektir inşallah
sasha irem10 ah benim de şüphem o … oteldeki doktorum bebeğin kafası büyük iri diyor, 3500 gram üstü ne doğurur ne dogurturum diyor, samimiyetle mi diyor yoksa kolaya mi kaçıyor, günlerdir bunu düşünüyorum, yoruldum artik