Busumt Arkadaşlar 37.haftadayım nolur nolmaz karnıma ağda yaptırmak istiyorum sizce bir sakıncası olur mu yaptıran var mı
Derinnmom Busumt çatlak oluyor canım, benim ablamda olmuştu kuru kaldığı için. Sürekli nemlendirici kullanırsan bilmiyorum da kuruluk oluyor yani
Canann1601 Busumt ben ağda yaptım pişman oldumccunku iki hafta olmadan yine çıktılar ve cildim çatladı ağda yapmayana kdar çatlağım yoktu. Agdadan hemen sonra yağ da sürdüm duş alfiktan sonra hindistan cevizi yağı da sürdüm ama ertesi günü catladigimi gördüm o yüzden almaktan vazgeçtim almıyorum artık. Zaten hormonlardan dolayı benim cogalmisti o yüzden aldıkça yine aynı cogalcak doğumdan sonra dökülür diyorlardı keşke dinleseymisim
DertliHamile Busumt Ben gittiğim kuaförden yaptıranları duydum. Ama yaptırmadım tenim zaten hassas. Benim de sürdüğüm yağlardan göbeğim kıllandı. Ama rahatsız olmuyorum açıkcası. Doktorun da çok taktığını sanmıyorum kıl olabilir bence. 😅
minimix Ben ilk haftalar bilmeden ağda ya da jiletle alsam da hemen çıkıyordu ama göbeğimin o çizgi kısmını kaç hafta önce risk alarak jiletle aldım hiç çıkmadı çok enteresan minik bi bölgede isterseniz bi deneyin
Melekayyildiz Benimde hamileliğimde çıkmaya başladı göbeğimde tüyler, bu beni rahatsız ettiği için ağda yaptırıyorum. 32+0 haftalık oldum ayda 1 yaptırıyorum bi sorun yaşamadım ☺️